Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 3 5 3
Neal ChaucerNeal Chaucer 2 0 1
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 47% 50% 43%
Neal ChaucerNeal Chaucer 52% 49% 56%
Hyvvee iltoo vuan kaikille ja teretuloa lukemaan raporttia ottelusta Samsonovin palkkasoturien ja Seanin palkattomien orjien välillä.Peli luultavasti olisi tasainen mutta kiekon on vain yksi kuningas eli Davidoff on saapunut sekaan joten se siitä jännityksestä kumpi vie.
Nealin painostuksella pääasiassa erä etenee mutta lätty ei vaan mene pussiin millään.
Pelattu 5.18 kun sean rynnistää maalille kiekko taskussa mutta tiputtaa sen epähuomiossa maalin viereen ja zippaa ohi.
2erä.
Toiseen erään Davidoff lupaa lähteä muna pystyssä mutta harmikseen huomaa että yöpöydän laatikossa ei ole enää muita kun semiviagroja joiden teho ei ihan riitä pystyssä pitoon mutta näyttää pirun hyvältä uikkareissa.
Toisen erän alkuun Metallurg selkeästi ryhdistäytynyt ja saa vietyä peliä hyvin nealin päätyyn mutta ei tulosta maalien muodossa kuitenkaan.
Loppuerä sitten taas pyöritään enimmäkseen punakoneen päädyssä koska Davidoff sametinpehmeillä käsillä pyörittää orkesteria.
3erä
Tuomari odottaa samsonovilta ainakin yhtä liimamaalia joita on totuttu harkoissa näkemään.
Muut valmiina pelaamaan mutta Davidoff päätti hoitaa käsin sen mitä ei huonoilla viagroilla saanut aikaan joten joutunemme odottelemaan joitakin minuutteja.
Noniin kiekko tippuu ja jännitys on käsin kosketeltavissa..Samso tuo kiekon heti erän alkuun alueelle ja kesottaa mutta Zudorimon maila tärrää senverran että ei saa sullottua maaliviivalta kiekkoa sisään.
Sean peeloilee ja sulkee mutta Davidoff koska on vaan niin helvetin hieno mies sanoo taikasanat ”saatte kiken” ja peli jatkuu kun kaikilla iloinen mieli.
Minuutti peliä jäljellä ja katsomossa on huikea fiilis.Esim amado koittaa kaataa kiekon taputtamalla villisti kun ei kestä jännitystä enää millään.
Peli päättyy 0-0 joten hieman haiskahtaa sopupelille että molemmille pojo ja kaikki on iloisia paitsi Sean koska tämä kyseinen jamppahan ei ole ikinä iloinen :).