00.00 Fan vie aloituksen
00.10 stem yrittää vkisin viedä kiekkoa alueelle mutta Gaizka-Naappi lihamuuri on liian iso
00.18 offside by Ravers
01.09 Ayoso stem Sean rintama lähestyy maalia mutta Gaizka joitaa
01.16 Ajatuksissani kirjotin ylempää tekstiä jolloin Naappi lyö Gaizkan ja harin syötöstä kiekon maaliin
01.57 Sean lagaa ":D"
02.10 Katsomo taputtelee, jolloin pelaajilla alkaa lagaa, tästä syystä ylijumalamme Teemu, huoneen admin antavaa potkun perseeseen ja katsoja lentää pois huoneesta
03.14 Naappi vie helpon mäköiösesti kahville NC hyökkääjät, pienellä taka zipillä
04.00 Peli on rauhoittunut, eikä mitään kunnon tilanteita tule kumpaakaan päähän.
04.38 Gaizka oli lähellä saada kiekon kuljetettua maaliin
04.54 :DD Naapin kaukolaukaus b-pisteen ulkokaarelta läheltä siniviivaa hörähtää suoraan takakulmaan ohi Neal Chaucer veskarin.
05.32 Naapin hattutemppu lähellä. veska pelasti.
05.44 Joska kokeilee vuorostaan, rebondi irtoaa.

PERIOD 1/3 OVER 2-0
Ravers saves 2, poss 64%
Neal Chaucer saves 5, poss 35%

- Mitä tähä sanois. 2-0 pörähti hieman varkain taululle, mikäli kolmas vielä tulee niin homma alkaa olla taputeltu. NC-selkäranka on todella kovilla varsinki Raversin 2. maalin jälkee

06.20 Gaizka blokkaa mainiosti Ayoson vedon lähietäisyydeltä.
06.28 Ravers pitkä kiekko
06.36 Fan tuo jämäkästi kiekon hyökkäysalueella.
07.02 Ayoso kaventaa katsomon mukaa rumalla maalilla. Tilannetta edelsi noin minuutin vertainen aluepainostus.
07.47 Raversin Joska kilauttelee tolppia
08.12 Joska yrittää uudelleen, moke torjuu ja *** goalie holds the puck
08.28 Ayoso punnertaa maalille tosin harin läpi ei enään päässyt.
08.49 Joska aiheuttaa jatkuvasti päänvaivaa NC molarille.
09.06 stem kokeilee Raversin molarin hereill oloa. hereillä oli.
09.20 Taas Joska. Ei maalia
09.40 Gaizka pitää kiekkoa rauhallisesti hallussaan, vaikka pari vastustajaa karvaakin lähellä
10.00 KISKISKIS! Fan vei Joskaa 100-0 jalkakynällään. Tälläisiä näkee vain Kiekkoliigassa.
11.20 Molempien hyökkäykset tuntuu pysähtyvän siniviivalle nyt.
11.50 2v1 hari-Naappi vs Fan
11.54 Naappi tekee harin syötöstä maalin ja hattutemppu on täys.
12.00 iha mahtavaa näil viiveil

PERIOD 2/3 OVER, 3-1
Ravers saves 2, poss 57%
Neal Chaucer saves 3, poss 42%

- Näytti jo siltä, että hommasta tulee vielä melekonen meininki mutta viimesekuntien 3-1 maali sai minut unohtamaan tämän. Leimaan Raversin mestariksi, koska Seanin kasetti ei vaan yksinkertaisesti kestä. Kiire tulee viimeiselle 6 minuutille.

12.01 Letti tuli paikalle. Mitalia kaulaan
12.20 yllepa heitti mahdottoman hyvän vitsin. Tästä syystä koko peli meni lagiin.
Erä aloitetaa alusta.
12.08 Naappi tekee neljännen maalinsa. Gaizka syötti.
12.15 Gaizka kokeilee siniviivalta, veska ottaa helpon
12.23 Neal Chaucerin Sean vetää kauheen tillikan Raversin verkkoon ja kaventaa 4-2
13.00 Huomasin just että oon unohtanu statsit ottaa ylös. Mahtavaa tuomari
13.37 stem koittaa väkisten puskea lättyä pömpeliin. ei se aina tollain mene, täytyy välillä vetää.
14.53 4-3! stem kaventaa vielä ja tuo Nealit mukaan peliin.
16.00 Katsojia on 440 kappaletta :O samalla on alkanu Neal Chaucerin sulkeminen
16.39 Joska on lähellä viedä kiekon maalin mutta juuri viime hetkellä Chaucer puolustus ennättää väliin.
17.10 Gaizka korjaa poikkisyötön parempaa taltee
17.35 stem koitti etukulmakuljetusta tuloksetta, pull ja LETTI kentälle
17.41 :DD Naappi vie kaikki 5 Neal Chaucerin jätkää kioskille ja tekee viidennen maalinsa.