RaversRavers - Neal ChaucerNeal Chaucer 3-2

Ayoso 0+1=1 -1
niq 0+0=0 -1
Sean 1+0=1 -1
stem 1+1=2 -1

Kiekkoliiga on lopussa, mutta Finaalit ja pronssipeli on jäljellä. Tässä ja nyt on alkamassa #3 Finaali ottelu. Odotamme ottelusta sitäkin jännittävempää, vähämaalisempaa ja dramatiikkaa tietenkin. Pystyykö Fan pitkämään Joskan zipit ja Gaizkan tarkat vedot kurissa, miten on harin laita stemin "läpivetojen" ja seanin pelisilmän kanssa. Mene ja tiedä! Uskoisin, että puolustuspelillä tämä ottelu voitetetaan, mutta ratkaiseeko myös ensimmäisen maalin tekijä? Seuraavat 20minuuttia kertoo sen!

ERÄ 1:

00:01 Fan voittaa aloituksen Chaucerille, josta Neal pääsee heti vyöryttämään ja kiekko saadaan maalivahdille saakka. Mutta huono veto tällä kertaa.
00:35 Neal pyörittelee kiekkoa keskialueella, stem pelataan veto paikkaan kohdassa 00:50 mutta veto menee reilusti ohi maalin.
01:03 Ravers lähtee hakemaan pelin toista hyökkäystään, mutta Raversin hyökkäys ei meinaa lähteä käyntiin millään. hari - Naappi - hari - naappi passailua.
01:35 Ravers pyörittää hyvin
01:57 Ravers pääsee 2vs1 tilanteeseen, jossa Gaizka yrittää zippiä joka jää aivan liian matalaksi, sean Pääsee takaa katkaisemaan
02:23 Ayoso pääsee vetämään Nealin nopean vastahyökkäyksen päätteeksi B-pisteeltä, mutta tällä kertaa veska saa nostettua luistintaan jäästä ja torjuu vedon.
03:01 Tuomarin kirjoittaessa edellisestä tilanteesta peli on jo kääntynyt, Ravers pyöritti Loistavasti Nealin päässä, kiekko pelataan Gaizkalle maalin eteen, tyhjämaali, veto MUTTA Fan plokkaa taklauksella vedon helpohkosti.
03:37 Peli on hieman mielestäni Neal Chaucerin hallussa ja peli pyöriikin hyvin Raversin päädyssä, harmikyllä liikaa kulmissa, joka saattaa johtua tiukasta puolustuspelaamisesta.
04:27 Ravers yrittää nopeaa hyökkäystä, mutta avaus on aivan liian kova ja korkea, kiekko lipuu Nealin päätyyn.
04:42 Stem ottaa pelin esimmäisen violentin, joka pohjautui hänen hyvään yksilösuoritukseen
05:17 Joska pelaa punaviivan jälkeen kiekon loistavasti päädynkautta Gaizkalle jolla on vain veska enään ohitettavana mutta harhauttaa väärään kulmaan.
05:35 Joska rankaisee, sekavalta vaikuttanut tilanne, kiekko päätyy loppuenlopuksi Joskan lapaan, joka TÄRÄYTTTÄÄÄÄÄ pelin YHTEEEN - NOLLAAAAN(1-0)

Ensimmäinen erä on pelattu, erän loppu kääntyi Raversin dominointiin sillä he pitivät kiekkoa 53% peliajasta, mutta Raversin maalivahti torjui 4kertaa kun taas Nealin maalivahti vain kerran. Hienoa, että saatiin avauserään maali, Nealin TÄYTYY lähteä hyökkäämään ja tehdä vähintäänkin yksi maali jotta peli saadaan taas heille edullisempaan tilanteeseen.

ERÄ 2:

Toinen erä on käynnistymässä ja Ravers johtaa peliä Joskan maalilla 1-0. Neal sai edellisessä erässä enemmän vetoja maalia kohti, mutta Ravers sai erän lopussa Kiekkokontrollin heille. Onko pelin lopputulosta ajatellen kiekkokontrolli tärkeämpi vai maalipaikat? Se selviää 12 minuutin aikana.

00:02 Joska voittaa aloituksen, mutta menettää kiekon melkein heti keskialueella, josta Neal nousee nopeasti alueelle mutta tilanne tyrehtyy Naapin riistoon.
00:39 Ravers pääsi Nealin alueelle, mutta Fan pomi Gaizkan liimayrityksen helposti.
00:57 Kiekko Raversin päätyyn, hyvää syöttelyä. Ayoso - stem maalineteen Seanille Ja MAALI veskan patjan alta. Loistavaa Neal on kiinni pelissä.
01:37 Joska harhauttaa helpon näköisesti Molemmat Nealin hyökkääjät pois kintereiltään, harhauttaa vielä Ayoson vetää, mutta HIEMAN ohi takakulman ja kiekko Nealin puolustajalle.
02:24 Neal pyörittää hienosti, uskaltaa levittää mutta Raversin puolustus on pakkautunut pieneksi Neliöksi maalin eteen.
02:48 Toisessa päässä jo mennään, Ravers ja Neal Chaucer pelaa samalla tavalla, levittävät rohkeasti ja hakevat lättyä maalille jossa sörkintävalmiina yksi hyökkääjä.
03:24 Ja taas Raversin päädyssä, Neal on pyörittänyt minuutin jo siellä, mutta sen suurempaa vaaraa Raversille.
03:54 Raversin pakit hari ja Naappi iskevät parit rännikiekot toisilleen omassa puolustuspäässä ja pääsevät sitä kautta nousemaan Nealin hyökkäykseen.
04:28 Pelin esimmäinen pitkäkiekko
04:45 Naappi Yrittää tulla liimalla, mutta jää ensimmäiseen mieheen.
05:05 Ravers iskee kiekko päädystä kohti Nealin maalia, kimpoo ikävästi Fanista kohti maalivahtia mutta Ayoso ehtii väliin. Ei vaaraa.
05:30 Pelin viimeinen minuutti on ollut käynnissä ja peli pyörinyt Neal Chaucerin päädyssä.
05:58 Paitsio by Neal Chaucer
05:59 ERÄ ON PÄÄTTYNYT

Erä oli tasaväkisempi vetojen kannalta kuin ensimmäinen erä, mutta Ravers nappasi kiekon hallinnan 55%, kun Neal seurasi perässä 44%:lla. Peli pyöri huomattavasti pidempiä aikoja vastustajien päädyissä ja keskialue pyöriminen jäi vähemmälle.

ERÄ 3

Viimeinen ERÄ on käynnistymässä, JA ehkä ratkaiseva erä. Siirtyykö Ravers vai Neal Chaucer vetelemään naruista, kumpi ottaa Edun itsellensä. Tällä pelillä on jo suuri merkitys, jos Neal tai Ravers vie. Seuraavassa pelissä hävinnyt joukkue on pakkovoiton edessä, mikäli haluavat vielä Mestaruudesta taistella.

00:01 Ravers voittaaa aloituksen, mutta Neal karvaa taas kiekon nopeasti itselleen.
00:20 Neal pitää kiekkoa karvauksesta saakka itsellään. Sean syöttää ayoson laidasta läpi
00:51 TOISESSA PÄÄSSÄ TAPAHTUU, Joska karvaa loistavasti kiekon Nealin pakilta ja pääsee vetämään Novilla etukulmaan, peli on KAKSIII - YKSIII(2-1)
01:25 Neal pyörittää raversin päädyssäm stem ehtii vetii jopa kaksi kertaa mutta kummallakin kerralla hari kiekon paras ap, hoitaa plokilla kiekkoa pois maalilta.
01:43 Violent by Ayoso, yrittää mennä tekemään maskia mutta tönäisee maalivahtia.
02:13 Ravers pyörittää pyörittää, mutta veto reilusti ohi maalin.
02:33 Neal pääsee 2vs1 tilanteeseen, mutta Stem pelaa mielestäni Typerästi tilanteen ja hakee itse vetoa, hari hoitaa.
03:16 Raversin veska lähtee seikkailemaan ihan jonnekkin huitsin nevadaan.
03:42 Hyvää pyöritystä, ihmeellinen räiskäisy Nealilta maalia kohti, kiekko pomppaa Stemille ja Stem latoo maaliin. Perus Stem-maali! PELI ON 2-2
04:29 NAAPPI PÄÄSEE LOISTAVAN SEINÄSYÖTÖN jälkeen kasvokkain maalivahdin kanssa, mutta veska torjuu wristivedon hienosti eikä joudu edes heittäytymään kiekon eteen. Neal on reenannut maalivahtiansa selvästi.
05:00 PELIN VIIMEINEN MINUUTTI, ilman jatkoerää lähtee käyntiin!
05:25 Peli pyörii keskialueella, mutta mitään ei näytä tapahtuvan
05:35 Joska yrittää keskittää maalille, mutta jää ensimmäiseen pelaajaan.
05:57 Stem pääsee nopean vastahyökkäyksen jälkeen vetämään, mutta veto olisi mennyt reilusti ohi vaikka hari ehti plokkia.

Ravers DOMINOI viimeistä erää selvästi, kiekonhallinnan näyttäessä 55% Raversille ja Nealin huippuvireeseen itsensä löytänyt maalivahti torjui HUIMAT 7 kertaa. Jatkoaika odottaa, mutta enään en mene sanomaan mitään pelin voittajasta, arvaukseni kuitenkin on, että hari ratkaisee tavalla tai toisella voiton Raversille!

Jatkoaika & jatkoerä 1

Nealin pitäisi pystyä pitämään kiekkoa enemmän itsellään, hankkimaan tilaa Raversin puolustusalueella ja toimittaa kiekkoa Stemille. Hänen tuurinsa on kiekon tunnetuinta, veto sujahtaa 4 pelaajan haaroista maaliin. Ravers toivottavasti pelaa maskilla ja hari pääsee pommittamaan viivasta, jolloin jo uvexia vastaan nähtiin että maaleja alkaa syntyä.

00:01 Naappi "voittaa" aloituksen, lämäsee suoraan pitkäksi.
00:02 Sean voittaa aloituksen Nealille, josta syöttää Ayosolle hän pääsee vetämään, mutta veska torjuu helposti!
00:37 Stem toimittaa kiekkoa ränniin, hänelle pelataan takaisin, yrittää vanhanaikaista MUTTA ei.
01:02 Joska vetää kiekon vähän jälkeen siniviivan kohti maalia, veto ei ole huono mutta Nealin maalivahti torjuu hienosti.
01:30 Naapille taas maalineteen, mutta vedo ei lähe Gaizkan hienosta syötöstä. Naappi on ehtinyt ajautua pieneen kulmaan
01:58 Naappi syöttöö Gaizkalle viiksille, Gaizka vetää, maalivahti torjuu MUTTA KUKAS MUUKAAN KUIN HATTUTEMPPU Joska iskee kiekon maaliin! PELI päättyy Raversin jatkoaikavoittoon KOLMEE - KAKSIII!(2-1)

Ravers hallitsi selvästi koko pelin kulkua ja ottaa mielestäni ansaitun voiton. Nähtäväksi jää ratkaiseeka Ravers seuraavassa pelissä voiton itselleen, vai tuleeko Neal Chaucer takaisin voittotaisteluun! Hyvä ja erittäin viihdyttävä peli, jossa ei nähty hajoamisia. Seuraavaksi seuraamaan peliä numero #4.