Fc KilpailijatFc Kilpailijat - RaversRavers 2-3

Gaizka 0+2=2 +1
hari 1+0=1 +1
Joska 0+0=0 ±0
Naappi 1+2=3 +1

Vastakkain asettuu Fc Kilpailijat ja Ravers. Ennen alkavaa ottelua Ravers löytyy sarjataulukosta sijalta kolme tilastoin 14gp, 19p ja maaliero mukava +25. Kilpureiden kausi ei ole mennyt ihan putkeen, joukkue löytyy toisiksi viimeiseltä sijalta tilastojen ollessa seuraavat: 9gp, 8p ja maaliero -5. Voitto olisi Kilpureille varmasti enemmän kuin mieluinen samlla kun Ravers jatkaa VP:n jahtaamista. Saas nähä!

1. Erä:

Ensimmäisen erän kokoonpanot:

Kilpurit: amari, Lius, Osmond, Kapadeus
Ravers: hari, Naappi, Gaizka, Joska

1:31 Naapilta näyttävä avaus 25,3 metriä Gaizkan ohi. Pitkäks meni.
1:50 Kapadeus pääsee vetämään läheltä, Reiversin mokke kuitenkin hyvin hereillä. Tilanne edelleen 0-0.

Muutaman minuutti peliä pelattu ja aika hätästä on. Päädystä päätyyn mennään mutta mitään oikeesti vaarallista ei oikein oo kummatkaan saanu aikaan. Todella paljon harhasyöttöjä ja helppoja menetyksiä molemmilta joukkueilta, hieman enemmän ehkä Raversilta. Hyökkäyspään peli molemmilla aika hidasta, ratkasuis kestää ja tulee helppoi menetyksii.

3:49 Joska koittaa kaukaa, veto jää löysäksi.

vääntöö vääntöö.

*** PERIOD 1/3 IS OVER, 0-0
*** FCK saves: 2, poss: 45%
*** RVS saves: 1, poss: 54%

Hieman enemmän Ravers piti kiekkoa kuten poss-tilastista näkyy. Mitenkään vaarallisemmin ei kuitekaan Ravers pelannut vaan kiekkoa pyöriteltiin ympäri kenttää. Toiseen erään Ravers vaihtaa Aparin Joskan tilalle. Ensimmäisessä erässä Joska olikin varsin hukassa, joten vaihto voi tuottaa tulosta! Muuten kokoonpanot pysyvät samoina.

2. Erä:

1:20 Kapadeus vetää b-pisteen tuntumasta, mutta jälleen Ravers molari hereillä. Ei muutosta tilanteeseen.
2:13 0-1 by Apari (1+0) Gaizka (0+1) Naappi (0+1)
Gaizkalta komea kynä hyökkäyssiniviivan tuntumassa, zippi maalille ja Apari iskee voimalla kiekon verkkoon. Ravers siirtyy johtoon. Huom: Hari kiikareilla. Yllättyneet: -
2:55 Hari vetää siniviivalta. Veto suuntautuu (kuten aina) 10 metriä ohi maalista.
3:27 Osmond on päästä läpäriin, mutta kiekko menee hieman epäonnisesti pitkäksi.
3:47 Gaizkalta typerää ookettamista, vastustaja 2v1 tilanteeseen, mutta savannien oma tarzan hoitaa tilanteen.
5:38 1-1 by Kapadeus (1+0) Lius (0+1)
Maali meni tuomarilta ohi Selectin häirinnän vuoksi.
5:54 1-2 by Naappi (1+1) Gaizka (0+2)
Kauaa ei Ravers suostunut olemaan tasoissa vaan Naappi pääsi iskemään lähietäisyydeltä Raversit takaisin johtoon ja täyteen pistepottiin kiinni.

*** PERIOD 2/3 IS OVER, 1-2
*** FCK saves: 1, poss: 53%
*** RVS saves: 3, poss: 46%

Toinen erä toi maaleja tullessaan ja muutenkin peli piristyi ja joukkueet saivat omaa peliään korjattua. Harhasyötöt yms hätäilyt vähenivät huomattavasti. Aparin saapuminen kentälle oli selvä piristysruiske Raversin peliin. Viimeisessä erässä ratkaistaan ottelun herruus. Tsemii.

3. Erä:
Kolmanteen erään Gaizka menee huilaamaan ja ensimmäisessä erässä uneliaana ollut Joska saapuu kentälle. Nyt on Joskan parannettava peliään huomattavasti mikäli haluaa jatkossa olla joukkueen johdon suosiossa (lähde?).

0:24 1-3 by hari (1+0) Apari (1+1) Naappi (1+2)
Hari jostain syystä ylimpänä ja tekee rannarilla (:D). Kiikarit rikki, ei jumalauta.
3:23 Lius survoo väkisin Raversin maalia kohti, mutta kiekko pysähtyy lopulta molarin suojiin.
4:13 ja tilanne edelleen 1-3. Pikkuhiljaa Kilpureiden pitäisi saada tasoitusta aikaan mikäli haluavat vielä taistella voitosta.
4:58 Hari seilaa hyökkäyksessä ja Raversin puolustuspeli menee sekaisin, tuloksena Osmondin puolittainen läpiajo. Ei maalia.
5:31 Kilpurit sulkevat kiiivaasti ja hakevat tasoitusta. JÄNNÄKS MENEE!
5:56 2-3 by Kapadeus (2+0) Osmond (0+1) Lius (0+2)
Sieltä se kavennus tulee, mutta valitettavasti liian myöhään. Ravers voittaa ottelun.

*** MATCH IS OVER, 2-3
*** FCK saves: 1, poss: 55%
*** RVS saves: 6, poss: 44%

*** Apari, selvä piristys Raversin peliin
** hari, rannarimaali
* Gaizka, hyvä yritys

Tuomari kiittää pelaajia sekä rankasti mylvinyttä katsomoa viihdyttävästä ottelusta, kiitos!