Tilastot

Voodoo PeopleVoodoo People - Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 1-1

Tehopisteet

Voodoo PeopleVoodoo People
Bisc 0+1=1 ±0
Fice 0+0=0 ±0
Shefki 0+1=1 ±0
zonk 1+0=1 ±0

Helsingin JokeritHelsingin Jokerit
Compi 1+0=1 ±0
Daasaman 0+0=0 ±0
ngize 0+0=0 ±0
Premier 0+1=1 ±0

Raportti
Maanantai-illan huumaa. Kiekon kovimassa liigassa kohtaavat tänä joulukuisena päivänä kiekon kestomenestyjä VP sekä nuori ja nälkäinen HJ. Ennustan HJlle yllätysvoittoa 1-4. Ennen ottelua Shefki koittaa saada joukkuettaan syttymään muistuttamalla mm. Raatteentiestä. Talvisodan hengellä mennään, kaveria ei jätetä. Tunnelmaan sopii VPn hallissa pauhaava Arttu "Mökkitie" Wiskari.

1. erä

0.47: Compille siunaantuu maalipaikka hyvältä sektorilta, mutta takakulmaan lähtenyt kuti pysähtyy kassarin räpylään.
1.30: VP pyörittää hyvin alueella, mutta ei saa kunnon paikkaa pyörityksestä huolimatta.
2.53: Fice kokeilee siniseltä, ei mene.
3.07: Zonkki keskittää yläkulmasta maalille, Bisc ei saa puolustajan estelyiden takia kiekkoa siirrettyä reppuun.
3.46: HJ vastahyökkää, Compi onnistuu liimaamaan Ficen ohi mutta pienestä kulmasta haettu veto kilpistyy jälleen molarin rällään.

4.03: 0-1 by Compi (Premier). Premier vapauttaa tyylikkäästi kahden laidan kautta Compin avopaikkaan maalineteen, josta jokerihyökkääjällä on helppo työ lyödä ottelun avausmaali suoraan yhdellä kosketuksella.

5.00: ngize hakee ränniavausta, mutta HJn hyökkääjillä painaa pitkä vaihto alla joten eivät kukaan ehdi kiekkoon.
5.21: zonk hölmöilee ja ei tule avausta vastaan, tästä syystä ngize saa hyvän vetopaikan ala-bltä mutta jälleen molari ottaa rälläkädellä kiekon kiinni.

Saves: 3 - 1
Poss: 61% - 39%

Eräarvio: VPn yritys hyökätä rauhallisesti ja maltilla ei oikein onnistunut. HJ sai katkottua muutaman kerran oikein vaarallisesti ja kerran pääsikin rokottamaan. VPn hyökkäyksiinlähdöt vaativat rutkasti enemmän huolellisuutta, jos meinaavat tässä ottelussa tehdä enemmän maaleja kuin vastustaja.


2. erä

1:23: Daasaman pyörittelee itsensä vetopaikalle, mutta etukulman hyvin pitänyt molari torjuu.
2.04: Premier syöksähtää Biscen vedon eteen torjuen hyvin vedon.
2.35: Fice tuo kiekon loistavasti alueelle ja pyörittelee aikansa, kunnes tajuaa päästää irti kiekosta. Pyöritys päättyy zonkin vetoon, mutta puolustaja ehtii eteen.
3.26: Zonk hakee vanhuria, epäonnistuu.
4.02: Shefki laukoo tulisen kudin kaukaa, kun zonkki on maalinedustalla tekemässä kovaa duunia maskissa. Maalivahti kuitenkin venyy ja nolla pysyy toistaiseksi.
4.48: Shefki tuo kiekon alueelle ja pelaa zonkille vetopaikan, mutta b-pisteeltä suunnattu veto jää räpylään.
4.59: Kovan tilanteen päätteeksi Shefki laukoo kiekon molaria päin ja ottaa edgen; violent behavior by Shefki. äijjjä

Saves: 1 - 4
Poss: 56% - 43%

Eräarvio: Selkeästi enemmän VPn erä. Nyt ei tullut typeriä kiekonmenetyksiä joista olisi tullut vaarallisia vastahyökkäyksiä. Tällä menolla VP todennäköisesti kolmannessa erässä tasoittaa pelin.


3. erä

0.30: Ensimmäiset 30s mennään taas VPn hallinnassa, mutta kunnon tilannetta ei tule.

0:44: 1-1 by zonk (Bisc - Shefki). zonk saa kiekon päätypassin jälkeen ja pienellä liikkeellä harhauttaa molarin ja iskee kiekon rannarilla vastustamattomasti reppuun.

2.04: Pitkästä aikaa HJkin hyökkää vähän pidemmällä kaavalla. Lopulta hyökkäys päättyy Premierin tiukkaan maannuoliaiseen joka sujahtaa vähän ohi.
2.50: Fice laukoo tarkan kudin siniviivalta kohti takanurkkaa, mutta maski epäonnistuu ja molari koppaa helponoloisesti.
3.48: Ficen loistavasta katkosta Shefki pelaa Bisclle vetopaikan, mutta suht. vaikeasta paikasta lähtenyt veto ei uppoa.
4.30: ngize laukoo HJ hyökkäyksen päätteeksi siniseltä, kiekko näyttää menevän jo tyhjään rysään kiitos hyvän maskin, mutta niin vain liruu ohi!
4.55: HJ jatkaa pyöritystä, vetoja satelee mutta ei mene maalille asti, kun puolustus on edessä.
5.10: VPn vastahyökkäys, paikka pelataan Shefkille mutta juuri oikealla ajalla ngize syöksyy kiekon eteen ennen kuin veto on saavuttanut maalivahdin.
5.55: Lopussa vielä HJll hyökkäyksentynkää, mutta kiekko pomppii ikävästi eikä sitä saada haltuun ja tilanne kuivuu kasaan samoin kuin itse ottelu.

Saves: 0 - 3
Poss: 50% - 49%

Eräarvio: VP jatkoi erän alussa siihen mihin toisessa jäi, eli hyökkäsi hanakasti. Tasoituksen jälkeen tilanne hieman tasottui, ja lopussa oli mahdollisuuksia niin VPllä, kuin HJllakin kasvattaa pistepottiaan kahdella, mutta ei tällä kertaa. Oikeutettu tulos jokatapauksessa.
Tietoja
Tuomari: Darp
Lisätty: 12.12.2011 19:34

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.