Hollow 0+0=0 -1
jhny 0+0=0 ±0
poepi 0+0=0 +1
Ässä 0+0=0 -1

Tervetuloa seuraamaan Joulukuun ensimmäistä kamppailua, jossa kohtaavat Mensa Club Finland ja Aasit. Mensa löytyy sarjataulukosta sijalta 10. 3 peliä, joista 1 voitto, 1 tappio ja 1 tasuri. Aasien tilastot näyttävät hieman paremmilta ja he ovat sijoittuneena sijalle 6. saldolla 3 voittoa ja 1 tappio. Ovatko pelaajat joulumielellä ja onko Johnnyn suklaakalenteri jo syöty... Se selviää pian:

00:00 - Roni voittaa aloituksen.
02:00 - tiukkaa puolustusta ja kiekko pyörii keskialueella pitkään ja hartaasti.
02:07 - 0-1 by BUSSI (1+0) - Aasilauma riistää kiekon siniviivan tuntumassa ja BUSSI napauttaa tarkan kudin maalivahdin ohitse.
05:49 - Tomekki kokeilee kaukaa, mutta maalivahti ottaa rutiinitorjunnan.
05:57 - icing by aasit

saves: 1-1 poss: 43-56

Erä oli tasaista vääntöä ja maalipaikkoja ei paljoa siunaantunut, katsotaan josko 2.erä toisi enemmän paikkoja ja mahdollisesti myös maaleja!

2.erä:

00:00 - Tasainen vääntö alotuksessa.
00:34 - 1-1 by Tomekki (1+0) Roni (0+1) Jusba (0+1) - Ronin veto ja Tomekki-setä rynnii maalille ja pistää kiekon reppuun!
01:23 - Hlinka ajaa hienosti maalille, mutta Mensan puolustus selvittää tilanteen.
02:01 - Tomekki ajaa taas ison ruhonsa maalille, mutta pööpi torjuu.
02:36 - 1-2 by Hlinka (1+0) - Hlinka pääsee kuin varkain karkuun keskialueella ja menee maalille, tyylikäs rannari takakulmaan.
03:23 - pööpi lagailee. Reijoe saapuu kentälle.
04:03 - Johnny laukoo hyvältä paikalta, mutta maalivahti torjuu.
05:29 - Jusba laukoo, maalivahti koppaa.

saves: 2-4 poss: 60-39

Tasainen erä ja muutama maali. Katsokaamme mitä viimoisessa erässä tapahtuu.

3.erä:

00:24 - Tomekin hyvä syöttö maalille, mutta Jusba ei saa runnottua kiekkoa maaliin.
00:58 - Jusba (1+1) Tomekki (1+1) Jagr (0+1) - Jusba vetää hyvän maskin takaa kiekon reppuun.
02:56 - Samila: "Mitäs jämäjengejä nää ny on."
04:07 - icing by mensa
04:35 - aasit rakentelevat peliä hienosti, mutta maalivahti nappaa Johnnyn vedon helposti.
05:30 - Johnnyn veto ja KLOP.
05:40 - aasit painostavat pitkään mensojen päädyssä.

saves: 3-2 poss: 49-50

Tasainen peli, joka hieman avautui 1.erän jälkeen. Paikoista tehtiin maalit jne.

*** Johnny - hyvää pelinrakentamista, vaikka vetojen tarkkuudessa parannettavaa. Kiitti tuomaria +++!
** Tomekki - kova työnteko palkittiin maalin edessä, 1+1 ja tärkeä lenkki Mensojen pelissä.
* Jusba - Hyvä peli, vaikka ei ollut kentän näkyvin heppu.
Tuomari: Lehtonen
Lisätty: 01.12.2011 20:22