niq 0+0=0 -2
Skill 0+0=0 -2
stem 0+0=0 -2
stp 0+0=0 -2

Alkamassa jännittävä kiekkoliiiga finaalin kolmas(3.) ottelu. Otteluvoitot ovat 1-1 tiukkojen pelien jälkeen. Ennen tätä ottelua saimme stp:ltä kuulla hienot sanot "VITTU PELIPAITOIHIN PUNASTA TAI EI PELATA."
Mutta odettavissa siis varsin jännittävä ottelu!

Ottelu alkaa!

1ERÄ

00:20 Davidoff lagaa ja Skill yrittää rankaista lagilla!
00:50 Hollow pyörittää peliä, lähinnä Nealin päädyssä mutta pyöritystä kuitenkin!
01:30 Letti laittaa kiekon hyökkäyspäädystä omaan päätyyn...
01:54 Hollowin rännikiekko
02:20 Paitsio by. Hollow
03:10 SEAN LAITTAA TYHJISTÄ OHI!
03:25 *** icing by Neal Chaucer
03:50 täriseekö Seanin kädet kun kiekko ei pysy 5sekunttia pidempään hallussa?
04:03 Sean karvaa agressiivisesti
04:22 Sean pääsee vetämään lähietäisyydeltä, mutta veto kilpistyy Hollowin lihamuuriin EIH!
04:58 Skillille tarjoillaan hyvä paikka mutta kuti lähtee aivan liian hiljaisena ja Davidoff ehtii eteen!
05:33 Hollow pyörittää kulmassa vimmatusti, Nealin puolustajat eivät edes lähde päälle vaan odottelevat Hollowin siirtoa maalintekoetäisyydelle.

Ensimmäinen erä; Oli tylsää peliä, molemmat joukkueet pelaavat niin varovaista peliä! Seuraavassa erässä maaleja on pakko syntyä!

2ERÄ

00:01 Neal voittaa aloituksen
00:40 Beckham keskittää maalille mutta Fan saa siivottua hyvin pois!
00:56 Sean on vieläkin kentällä...
01:00 Neal chaucer on pitänyt kiekkoa lähes koko toisen erän ensimmäisen minuutin
02:15 Pelissä ei tapahdu mitään raportoimisen arvoista...
02:31 Hollow saa kiekon ensimmäistä kertaa Nealin maalivahdille!
03:20 MAAAAALIIIII! HOSSA ISKEE D.Beckhamin ja Seanin syötöstä yhteeeeeeen nollaaan! 1-0 Nealille
04:04 Peli jatkuu maalin jälkeen keskialue pelinä, molemmat joukkueet pysäyttävät toistensa hyökkäykset hienosti keskialueella!
04:20 SEAN ISKEE PELIN KAHTEEEEEN NOLLAAAN(2-0) SEAN JA EI SYÖTTÄJIÄ
04:42 Beckham tsipataan melkein yksinläpi, mutta hieman liian pitkä!

ERÄ LOPPUU

Possit: 46-53%
Saves: 3-1

Toisessa erässä saimme hieman peliä käyntiin, kaksi maalia, mutta suurimmaksi osaksi keskialueen sumputusta.

3ERÄ

00:01 Hollow voittaa aloituksen!
**Sean on vaihdossa
00:22 Lasse89 ilmestyy vaihtopenkille!
00:45 Davidoffin hieno karvaus, veto, ripari mutta Hollowin lihamuuri ehtii eteen!
01:28 Hollowin pyöritystä
01:48 Violent by Letti
02:08 Todella hieno kuvio Neal Chaucerilta, mutta viimeinen manupassi tulee hieman eteen eikä Letti pääse tykittämään etukulmaan!
02:31 Stem syöttää maalin edessä vapaalle olevalle stp:lle, stp menettää!
03:01 Beckhamin laukaus jää puolittaiseksi, veska saa torjunnan.
03:37 Hasek by Hollow
04:01 Peli pyörii kauniisti, Neal käyttää kiekkoa hienosti ympäri hyökkäysaluetta!
04:24 Onko peli ratkeamassa, Hollow ei saa hyökkäyksiä kunnolla edes aikaan!
04:38 Letin veto ja taas Hasek edessä!
05:00 Beckham puolittain läpi! Veska torjuu ja Letti meinaa päästä ripariin mutta Fan ehtii eteen!
05:25 Neal pelaa varmsti kiekkoa alaspäin!
05:38 Fan pelastaa jälleen!
05:55 LASSE KENTÄLLE!

Poss: 46-53%
saves: 53%

3Erä mentiin aivan Nealin hallinnassa! Hollowin paria hyökkäystä, omanpään ja keskialueen pyörityksiä lukuunottamatta. Otteluvoitot Nealille 2-1