3:09 offside by colts
5:58 Dipsu on goalie area

Colts saves: 1, poss: 59%
Desperados saves: 2, poss: 40%

Coltsien erä. Saivat monta hyvää vetopaikkaa luotua syöttökuvioiden päätteeksi, mutta ei maaleja. Myös despeillä pari paikkaa, mutta suuria vaikeuksia puolustuksessa. Myöskin siniviivan ylittäminen hankalaa despeillä.

0:20 icing by colts ku ähäkutti lagaa
2:44 offside by colts
5:40 0-1 Zebra avaa omasta kulmasta adih:lle joka liimaa pakkien välistä ja tykittää etukulmaan.

Colts saves: 3, poss: 58%
Desperados saves: 2, poss: 41%

Hyvin pitkälti ensimmäisen erän tapaista. Colts vyöryttää ja luo hyviä tekopaikkoja, mutta kiekkoa ei saada sisään. adih kärkkyy tapansa mukaisesti, ja sai tehtyä johtomaalin despeille hieman onnella.

0:50 offside by colts
1:42 offside by colts
3:00 icing by colts
3:02 adih zippaa aloituksesta takamiehenä olleelle napsulle joka tykittää moken läpi 2-0 johtomaalin.
3:43 icing by despet
4:56 goalie holds the puck
5:13 napsu katkaisee hyökkäyssiniviivalla ja syöttää adihille, joka keskittää maalilla vapana ollelle dipsulle, ja tilanne 0-3
5:35 offside by colts kun ähäkutti lagas
5:50 despet pääsee oneen ja kaunistelee lukemia

Colts saves: 1, poss 52%
Desperados saves 4, poss 47%

Colts sortu 2-0 maalin jälkeen yksinyrittämiseen ja despen pakeilla oli helppoa torjua vedot. Tappiolla on pakko hyökätä enemmän, joka nyt kostautui helppoina vastaiskumaaleina. Varmasti turhautti despen pelin viivyttäminen, joka alkoi myös 2-0 johtoasemassa. Avausmaalin arvo korostui tässä ottelussa.