SinappikoneSinappikone - Heaven ElevenHeaven Eleven 1-2

Bisc 2+0=2 +1
deke 0+1=1 +1
Sydis 0+0=0 +1
Tenkrat 0+1=1 +1

Vastakkain asettuvat kovasti viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevat Sinappikone ja Heaven Eleven. Heavenille ottelu on lähes pakkovoitto, sillä muuten pudotuspeliviiva alkaa karata liian kauas ottelujen vähetessä. Myös Sinapit tarvitsevat ehdottomasti lisää pisteitä päästäkseen pudotuspeleihin. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi tasan 1-1 ja vähämaalinen sekä tasainen ottelu on odotettavissa nytkin.

Teisa alottaa vaihdossa

0.00 Sydis kaatuu.
0.21 Peli saadaan käyntiin.
2.44 Septic avaa pitkän kiekon.
3.09 Tenkrat on lähellä tehdä vanhanaikaisella maalin, viime hetkellä joku puolustaja ehtii väliin.
4.01 0-1 Bisc (-) Septiciltä katastrofaalinen avaus suoraan Biscin lapaan, joka kiittää laukomalla tarkasti takanurkkaan ottelun avausmaalin.
4.49 0-2 Bisc (Tenkrat,Daka) joku urpo huuteli publalla ja meni maali ohi.
5.18 Tenkrat laukoo vaarallisesti keskeltä, veska torjuu eteensä ja jatkotilanteesta Bisc ajautuu maalivahdin alueelle.

torjunnat 3-0 hallinta 52-47

Sekavan alun jälkeen Heaven Eleven sai pelinsä pyörimään ja Sinapit olivat täysin aseettomia ensimmäisessä erässä.

Teisa jatkaa penkillä

8.17 Jamsulle avautuu ensimmäinen kunnollinen sinappi-paikka, mutta veska torjuu kovan kudin.
8.40 1-2 Cobbapop (Jamsu,Septic) Coppis niittaa maalin edestä Sinappien kavennuksen pitkän pyörityksen päätteeksi.
8.40 Teisa kaukaloon, Septic vaihtoon.
9.24 Daka laukoo niukasti ohi takakulmasta.
10.13 Bisc hakee uskomattomasti vielä Dakan vapaasta paikasta, mutta tämä kuljettaa tyhjistä tolppaan.
11.16 Teisa vetää viivalta hyvän maskin takaa tolppaan.
11.46 Bisc laukoo karvauksen jälkeen kovaa, veska torjuu vaivoin.
11.53 Daka rannaa veskan patjoihin.

torjunnat 4-5 hallinta 52-47

Ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana Sinapit eivät meinanneet päästä millään edes Heavenin alueelle, mutta sen jälkeen Sinapit saivat pelin kulkemaan ja loppuerä oli hyvinkin tasaista peliä ja kaikki on vielä auki päätöserän osalta.

Septic jatkaa vaihdossa

12.32 Bisc on täysin yksin maalin edessä, mutta veska torjuu Biscin vedon.
13.40 Cobbapop yrittää vanhanaikaista, mutta ei mene.
14.10 Nätin kuvion jälkeen Daka pääsee kokeilemaan läheltä, veska syöksyy eteen.
14.38 Teisa ampuu päin pakkia, jonka seurauksena Tenkrat pääsee puolittain läpi, veska kuitenkin torjuu b-pisteeltä lähteneen kudin.
16.20 Jamsu ottaa edgen veskasta.
17.06 Sydis pääsee ampumaan vapaasti yv-hyökkäyksen jälkeen, veto kuitenkin selvästi ohi.

torjunnat 5-2 hallinta 53-46

Sinappien kiri kolmannessa erässä jäi melko vaisuksi, koko ottelun ajan Heaven Eleven tukki oman puolustussinisen erittäin hyvin ja Sinappikoneella oli suuria vaikeuksia päästä kiekon kanssa vastustajan alueelle.