niq 1+0=1 +2
Skill 0+0=0 +2
stem 1+1=2 +2
stp 1+1=2 +2

Tervetuloa seuraamaan tämän kauden runkosarjan ehdotonta spektaakkelia, sillä kaukalossa kohtaavat moninkertainen mestari Nightmare ja tuloskaudellaan runkosarjaa tällä hetkellä johtava Hollow. Tämä on joukkueiden toinen keskinäinen ottelu tällä kaudella, edellisen Hollow vei kotiluolassaan murskalukemin 6-2. Miska Vanhala Martinlaaksosta eli stem iski neljä maalia ja häneltä on lupa odottaa maaleja tässäkin ottelussa. Seuraamme myös suurella mielenkiinnolla yllepan panosta Nightmarelle. Tasainen kamppailu tiedossa, voittajaa ei voi tietää etukäteen!

Ottelun lopputuloksesta veikkauksia:

*Zwitter* 3-1
en muista nickiä, mutta 2-3
*Dipsu* 2-1
*Minarelli* helppo nightmare vie 5-1

00:00 Ottelun ensimmäisessä aloituksessa vastakkain Mäkinen (Skill) ja Obi (vop). Skill taistelee kiekon omilleen.
00:20 Hollow aloittaa räväkästi ja kovalla karvauksella sekoittaa Nightmaren hyökkäykseen lähtöä.
00:39 vop rauhoittaa, mutta stem karvaa hyvin kiekon.
00:50 Hatti kokeilee laukaustaan, ei osu.
01:01 stem laukoo b-pisteeltä, veska torjuu ja stp riparissa, mutta Nightmaren puolustus selvittää.

Tästä eteenpäin minulla lagaa Firefox ja näkyy aula, mutta ottelun äänet kuuluvat, pahoittelen jos jotain missaan.

02:01 JA SIELLÄ ON JO NYT, stem siirtää Hollowin johtoon, maalia en nähnyt yllämainitun syyn vuoksi.
02:35 Nightmare aloittaa heti pyörittämään peliä, kiekko pyörii kauniisti ja yllepa pääsee lataamaan tolppaan!
03:05 stem pääsee yrittämään, mutta Jebsu peittää helposti.
03:23 vop lataa viivalta, Hollowin maalivahti torjuu.
03:52 Hatti lataa b-pisteen kaarelta, maalivahti tiputtaa eteen, mutta haaskalla ei ole ketään. Näyttävää peliä Nightmarelta tällä hetkellä.
04:40 Hollow ei pääse järkeviin hyökkäyksiin, ainut toivo on rännikiekot, mutta Nightmaren puolustus ottaa ne hyvin.
05:23 JEBSU VIE KIEKON MAALIN ETEEN ja hetki on jopa one-timerin mahdollisuus, mutta maalivahti hyppää eteen ja pelastaa Hollowin. Heti perään loistava lätty Hatilta yllepalle, mutta maalivahti pelastaa. Erätauolle, hieno peli tulossa!

Nightmare saves: 1 , poss: 55%
Hollow saves: 6 , poss: 44%

Nightmaren peli liikkuu hyvin, eivät vain saaneet maalia aikaiseksi loistavista paikoistaan. Hollow hallitsi erän alun, mutta kiekkokontrolli siirtyi Nightmarelle odotetusti.

00:00 Missasin alotuksen, mutta kiekko heti Nightmarelle ja peli Hollowin päätyyn. Aijai mitä tästä vielä tulee.
00:29 Kiekko liruu ohi hyvästä laukauksesta, maalivahti sai kilven väliin.
00:45 Hatti tuo kiekon alueelle, syöttää yllepalle, joka mällää, mutta JÄLLEEN maalivahti edessä, eikä riparissa ketään.
01:05 Hollow sai pientä hyökkäyksenpoikasta, mutta se kuivuu kasaan kiekon menetykseen. 3vs1 vastahyökkäys Nightmarelle siitä, mutta Fan peittää vedon loistavasti.
01:45 Nightmare tulee hyökkäysalueelle kuin Jokerit konsanaan. Hatti omistaa Ilari Filppulan kädet.
02:20 Hikinen ilta tiedossa Hollowille, jos peli vielä jatkuu näin. Nightmarella koko ajan kiekko hyökkäysalueella.
02:52 Pitkä kiekko Hollowille, tämä kuvastaa peliä tällä hetkellä.
02:53 OLIKO YLLEPA, joka kokeili suoraan alotuksesta, mutta maalivahti torjui. Ai että käy tällä hetkellä Hollowilla tuuri.
03:16 Hatti liimaa maalin eteen, mutta ei saa painettua kiekkoa maaliin.
03:30 Hollow saa hyökkäyksen aikaan, ränniin Skillille, mutta hän menettää kiekon. Samantien Nightmare lähtee organisoituun hyökkäykseen.
03:56 Hollow laukoo ja Nightmaren maalivahti koppaa ja vop ottaa riparin.
04:15 Nyt vähän pidempää hyökkäystä Hollowilta, päättyy kuitenkin menetykseen ja yllepa pääsee vastahyökkäyksestä laukomaan, jälleen maalivahti hoitaa.
05:10 JA SIELLÄ ON!!! Hiirtä rämpätään tuhatta ja sataa ja maalivahti jäätyy totaalisesti ja Jebsu veivaa kiekon maaliin vanhanaikaisen näköisellä tavalla. 1-1!
05:31 Ai että, kun nukahtaa Nightmare. Fan pääsee laittamaan maalinedestä tilanteeksi 1-2, stem ja stp alustavat.
05:56 stem karvaa kiekon Hatilta, mutta ei saa lauottua maalivahdin ohi kiekkoa. Maalivahti pelastaa Nightmaren lisämaaleilta.

Nightmare saves: 3, poss: 48%
Hollow saves: 4, poss: 51%

Samanlaista peliä kuin ensimmäinen erä. Nightmare hallitsee kiekkoa, mutta Hollow puolustaa ja yrittää iskeä vastahyökkäyksistä. Katsotaan mitä käy viimeisessä erässä, huikea ottelu!

00:00 Alotuksen missasin taas, kun piti Jebsulle todistaa , että raporttia pukkaa! No Nightmare saa kiekon puolen minuutin kohdalla jo hyökkäyspäähän.
00:43 Varmaa kiekon siirtelyä Fanilta, mutta hyökkääjät puppeloivat kiekon Nightmarelle.
01:20 Fanilta hyvä avaus, mutta hyökkääjät jälleen menettävät kiekon. Hyvin puolustavat Nightmaren pelaajat joukkueena.
01:44 stem puolustaa hyvin ja saa kiekon pois alueelta.
01:55 yllepa karvaa kiekon ja yrittää b-pisteeltä, puolustus peittää.
02:08 vop katkaisee hyökkäyksen ja jakaa hyvin Jebsulle, joka yrittää tunkea keskelle, tuloksetta.
02:27 Hyvä hyökkäys Hollowilta, joka päättyi laukaukseen. Maalivahti koppaa hyvin.
02:46 stem lätyttää maalille, mutta Jere Kemistä ei saa siirrettyä kiekkoa maaliin.
03:05 Nightmarelle tulee kiire!
03:10 STP KARVAA KIEKON JA SIIRTÄÄ MAALINEDESTÄ VIILEÄSTI HOLLOWIN 1-3 JOHTOON!
03:16 Heti perään paitsio by Hollow.
03:26 Tämän Hollow osaa, johtoasemassa pelaamisen. Melkein jo 1-4.
03:40 yllepa lataa kaukaa, mutta veskari torjuu loistavan kudin. Ei nyt uppoa yllepalla.
04:00 Hatti pääsee hyvään paikkaan, mutta kiekko bugittaa ja veto epäonnistuu. Maila rikki?!
04:15 Taisi olla yllepa jälleen, joka ampuu, millin ohi takanurkan.
04:31 Jope olisi tykännyt äskeisestä sumpusta, kaikki Hollowin pelaajat sentin päässä maalivahdista.
04:54 vop avaa pitkän kiekon, minuutti jäljellä, oliko tämä tässä?
05:03 Skill yrittää suoraan aloituksesta mällätä, maalivahti torjuu.
05:20 Fan kikkailee Nightmaren hyökkääjät kebabille ja rauhoittaa pelin hyvin.
05:40 Nightmare ei nouse enää ja Skill latoo tolppaan! stem ei saa riparia sisään.
05:59 Kiitos ja kumarrus. Hollow vei tämän pelin.

Nightmare saves: 6, poss: 52%
Hollow saves: 2, poss: 47%

Nightmare ei saanut oikein kunnon rynnistystä päälle viimeisessä erässä. Tosin jos puolet vedoista olisi mennyt maaliin, niin peli olisi ollut 10-3. Hollowilla kävi tänään tuuri, mutta