Tilastot

Hockey PredatorsHockey Predators - RaversRavers 5-1

Tehopisteet

Hockey PredatorsHockey Predators
Habanzo 1+2=3 +4
Kapadeus 2+2=4 +4
Pitkänen 1+2=3 +4
Rachunek 1+3=4 +4

RaversRavers
Pavelski 0+0=0 -4
rees 0+0=0 -4
Rodr 0+0=0 -4
Zach 1+0=1 -4

Raportti
Kiekko saaliit ovat 8/1/3 kaudella, Ravers sen sijaan 5/3/7. Raversien tuorein värväys hari ei ole kentällä, vaan hänen paikkaansa hoitaa ruma eli ex-rodr. kiekko saalis joukkueella huomioitavaa on Pitkäsen palaaminen joukkueeseen sekä J.Sakicin värvääminen. Ravers voitti ennen tätä ottelua harkkaottelussa kiekko saaliit 5-0, mutta liigassa Ravers on altavastaaja.

1.erä

Reivaajat voittavat aloituksen, kiekko hyökkäysalueella ja hyvin liikkuu puolelta toiselle, mutta viimeinen passi on vastustajan lapaan.

o:23 kiekko saaaliit pistävät keskusalueen tukkoon ja Ravers pääsee vaivoin alueelle. Kiekonmenetyshän siitä tulee ahtaassa tilassa.

1:02 kiekonmenetys rumalta, autopass menee väärälle tyypille, suoraan vihun lapaan, -HaBa- vetää pakkia päin syöttökuvion jälkeen.

1:48 Ravers hakee kulmasta ristipassilla suoran vedon passaamisen jälkeen. Pakkeja päin. Tuntuu olevan muotia.

2:37 Pitkänen katkaisee RVS-tiimiläisten avauksen, hyökkäys jää lyhytaikaiseksi.

3:09 kiekko saaliiden paitsio. J.Sakic rauhassa katsoo ja avaa, rento peliote.

3:28 –HaBa- pistää poikittaissyötön Kapadeukselle, hyvä veto, mutta pakki torjuu.

3:47 Raversilla onentapainen, maaliin olisi voinut pelivälinekin joutua, mutta kiekko vetopassin jälkeen kimpoaa hyökkääjän lavasta mokelle.

4:29 kiekko saaliit triplaavat reivaajat kumoon siniviivalla laidassa ja ottavat kiekon. –HaBa- tulee hyvin puolustuksen tueksi kuin kulman takaa.

5:25 Kapadeus pääsee laukomaan vapaasti maalin edestä, mutta ohi menee. –HaBa- oli ohittanut siniviivalla pakin ja tästä syntyi 2vs1 –tilanne.

*** PERIOD 1/3 OVER
*** saaliit saves: 2, poss: 36%
*** reivs saves: 0, poss: 63%

2.erä

0:33 *** 1-0 by Kapadeus (1+0) Pitkänen (0+1) J.Sakic (0+1)
Ravers riistää kiekon kiekko saaliiden maalin takana, mutta menettävät sen J.Sakicin karvatessa pelivälineen takaisin. Tästä seuraa 3vs2 -hyökkäys, joka päättyy Kapadeuksen vapaaseen vetopaikkaan, ja maaliverkot paukkuu.

1:15 rees pääsee kiekon holtittoman pomppimisen johdosta maalin edestä tuikkaamaan kiekkoa reppuun, mutta löysä neppaus ei uppoa.

1:26 Kapadeus laukoo b-pisteen ja maalin välistä jjjaa vetää oikein sijoittautunutta pakkia päin.

2:01 Kapadeus riistää kiekon RVS:n maalin takana, ajaa keskelle, mutta autopass päätyy saken lapaan.

2:35 team –HaBa-lla on tiukka yhteispuolustus. Ravers järjestää maskia maalille ja laukoo, mutta siinä on kolme habalaista edessä. Kiekko kuitenkin lipuu tolpan ohi, kun maskimies ei ehdi sörkkimään kiekkoa maalin perukoille.

3:2o *** 2-0 by J.Sakic (1+1) Kapadeus (1+1)
kovin oli nopea tilanne, ei ehtinyt tuomari huomaamaan

3:52 Kapadeus laukoo tolppaan

4:o6 KAPADEUS LÄPIAJOSSA, -HABA- MUKANA, ONE.. ja mokkea pohkeille. Hienosti pelattu tilanne, 3-0 oli lähellä.

4:52 Tiukka sumppu kiekko saaliiden maalilla, rees ja stbk yrittävät chipata kiekkoa maalin eteen ja sieltä lauottavaksi, mutta tuloksetta, ekoille pakeille nekin menevät.

5:02 Ravers järjestää tyhjän maalin, habalaisten maalivahti pelattiin tsufeelle, mutta hyökkääjä laukoo epäonnekkaasti tolppaan.

*** PERIOD 2/3 OVER
*** saaliit saves: 4, poss: 48%
*** reivs saves: 2, poss 51%

3.erä

o:13 rees laukoo, J.Sakic torjuu

o:2o *** 3-0 by –Ha_ba- (1+0) Pitkänen (0+2) J.Sakic (1+2)
-HaBa- läpiajossa ja rannaa sisään

2:11 painetta jatkuvasti kiekko saaliiden päädyssä. Tilanne päättyy hyvään laukaukseen, mutta mokke torjuu liukumalla eteen ja pitää kiekon.

2:51 Ravers laukoo maalin ohi, mokke maihin, päädyn kautta kiekko menee toiselle puolelle maalia, pakit jäävät varmistelemaan tyhjään nurkkaan tulevaa laukausta, sitä ei tule, vaan ruma luistelee sisään ja laukoo ja maalivahti torjuu.

3:22 *** 3-1 by Sakke (1+0)
Sakke ajaa pakin ohi ja laukoo kulmaan vapaasti. Yksilösuoritus.

4:25 –HaBa- laukoo, kiekko kimpoaa Kapadeukselle, mutta tämä ei onnistu siirtämään kiekkoa polvillaan olevan maalivahdin selän taakse.

5:27 *** 4-1 by Kapadeus (2+1) HaBa (1+1) J.Sakic (1+3)
-HaBa- passaa viivalta 2vs1 -tilanteessa kiekon hyvin aikaisin Kapadeukselle, jolle järjestyy reilusti aikaa ja tilaa laukoa tyhjään nurkkaan.

5:50 *** 5-1 by Pitkänen 1+2 (Kapadeus) 2+2 – HaBa- (1+2)
ruma kirjoittaa laidassa ja Pitkänen käy siirtämässä kiekon maaliin

*** GAME OVER ***

Erikoinen peli. Raversin tilanteet johtuivat pääsääntöisesti Hockey Predatorsin pelityylistä: hyökkäys- ja keskialueella kiekonmenetyksen seurauksena tuli vastahyökkäyksiä, muutoin tasakentällisillä peli oli vahvasti Hockey Predatorsien hallintaa. Paikkoja kuitenkin oli molemmilla, mutta jossain vaiheessa kamelin selkä katkesi ja maaleja alkoi tulemaan oikein urakalla. Yhden ryntäily johti toisen hajoamiseen ja muiden sättimiseen, vaikkei vastapuolen J.Sakicin hermot varmaan olisikaan kestäneet tiukkaa pommitusta enää kovinkaan pitkään - sen verta lujille hänetkin pistettiin torjuntatöissä. Mutta olisiko vai ei niin siitä ei saada varmuutta, mutta siitä saadaan, että kiekko.tk on hermo- ja taitopeli yhdistettynä joukkueena puolustamiseen ja hyökkäämiseen. Tässä mittelössä Hockey Predators hoiti homman ja pisteet kotiin.
Tietoja
Tuomari: rage
Lisätty: 06.09.2011 00:49

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.