Heaven ElevenHeaven Eleven - Neal ChaucerNeal Chaucer 1-2

Hossa 1+1=2 +1
Hulk 0+1=1 +1
Letti 1+1=2 +1

-Ei maaleja-

Tasainen erä. Chaucerilla erän puolivälissä pari hyvää paikkaa, kuten Hossan kaukoveto, joka lipui vain senttejä ohi maalin. Myös H11:lla muutama vetopassiyritys, jotka vierasjoukkueen puolustus hoiti rautaisesti.

Heaven Eleven saves: 4 poss: 48%
Nea Chaucer saves: 2 poss: 51%

***

- 02:49 0-1 Letti (Hossa, Hulk) H11-pakit hukkaa Lettin aivan siniviivalle ja Hossa avaa komeasti Fledan läpi, molke kahville ja wristille kiekko pömpeliin.

- 05:54 0-2 Hossa (Davidoff, Letti) Tuomarilla jo pilli suussa, kun Davidoff lähettää vetopassin takakulmalle H11-puolustukselta hukassa olevalle Hossalle, joka iskee puolityhjään häkkiin johdoksi 0-2.

Edelleen tasainen erä, mutta muutamista Heavenin satunnaisista paikoista, mm. Nikkelin ja Biscin kassarin venytykseen johtaneesta 2vs1-tilanteesta huolimatta Chaucerilla jonkinlainen ote pelistä. Kahden maalin johtoon ei tarvittu kuin pari puolustuksen lyhyttä, mutta sitäkin dramaattisempaa nukahdusta. NC puolusti todella tiiviisti, eikä maalinedustalle ollut tulemista. Vedot jäivät kotijoukkueelta vähiin ja hyökkäyspäässä oli ahdasta.

Heaven Eleven saves: 2 poss: 49%
Neal Chaucer saves: 1 poss: 50%

***

- 04:08 1-2 Bisc (Daka) Kiekko pomputellaan laidasta keskemmälle, Bisc-Nikkeli 2vs1:ssä ja bisc laukoo etunurkkaan Hossan estelyistä huolimatta.

Jos kaksi ensimmäistä kirjattiin Chaucerin nimiin, kolmas menee H11:lle. Ensimmäisellä minuutilla Nikkeli valeli itsensä liukasteella ja luikerteli maalipaikkaan, mutta NC-pakki (Hulk?) pääsi hieman väliin ja veto meni päin veskaria. Keskivaiheilla pelattiin melkoista hawaijia ja molemmille joukkueille tuli pari paikkaa maaleihin, mutta yrityksiksi jäivät. Kotijoukkueen maalin jälkeiset viimeiset pari minuuttia oli lähes jatkuvaa pyöritystä Chaucerin päädyssä, mutta kunnon vetoja ei saatu aikaiseksi ja kiekkoa pyöriteltiinkin lähinnä pelaajalta pelaajalle vieraiden pitäessä puolustuksen tiiviinä ja välttäen virheitä. Tiukasta kamppailusta siis pisteet Neal Chaucerille 1-2.

Heaven Eleven saves: 1 poss: 49%
Neal Chaucer saves: 4 poss: 50%

*** Hossa, näkyi niin omassa kuin vihunkin päässä positiivisesti, torjui monta paikkaa ja teki tarvittavan työn maalien eteen
** Bisc, riisti, ryösti, raastoi ja repi kiekkoa, sekä loi tilanteita ja iski kotijoukkueen ainokaisen.