JaKurri 0+2=2 +3
Naappi 1+0=1 +4
Reto 3+0=3 +4

Kiekkoliigan finaalit part 4 - Ratkaisun makua.
Ensimmäinen mahdollisuus laittaa sarja poikki ja juhlia mestaruutta. Tähän on mahdollisuus Nightmarella, joka on toipunut hyvin ensimäisen pelin nollasta. Toisessa pelissä he suorastaan jyräsivät Kim Jong-illin suojatit luvuin 7-2 ja kolmannessa matsissa nämä Painajaiset etenivät toiseen voittoonsa luvuin 0-6, jossa Voodoon Naappi teki ensimmäisessä erässä 2 omaa maalia. Voodoo People on nyt siis selkäseinää vasten ja se tarvitsee pakkovoiton kahdesta seuraavasta pelistä mikäli mielii mestaruutta juhlia. Mistä löydämme Voodoolle uutta virtaa ja missä on Shefkin fläppitaulu? Joukkueiden välit ovat erittäin kireänä, liekkö syystäkin?

00.37 JaKurri kokeilee b-pisteen tuntumasta, moke hakee kuitenkin hyvin.
00.50 Naappi heittää jalkakynää, ookkea, taas jalkakynää ja pyörittelee itseään kohti maalia, kuitenkaan maaliin asti Naappi ei kiekkoa saa.
01.36 sky avaa taitavasti Jebsulle
01.50 Fice kiertää helpohkosti Jebsun ja yllepan.
02.42 Fice toimittaa kiekkoa luukulle. Veto on kuitenkin sen verran löysä että kiekko jää maalivahdille.
03.23 Bisc vie yllepaa kuin markan munkkia komialla pyöräytyksellä.
04.11 3v2 hyökkäys Nightmarelle, Jebsu pelaa taakse Väiskille joka palauttaa Jebsulle. Jebsu koittaa levittää toiselle puolelle yllepalle mutta Fice poimii välistä.
04.47 Kiekko pelataan viivaan skylle. sky vetää kohti maalia, jonka lähettyvillä Jebsu koittaa ottaa limpun mukaansa mutta epäonnistuen tässä.

Savet 2-4
Poss 59%-40%

00.42 0-1 Reto - Kuin puskista tulee Reto ja vie Voodoon 0-1 johtoon.
01.19 Icing by änäm
01.25 0-2 Naappi (JaKurri) - Äsken kahden oman maalin mies Naappi korjaa nyt tilastojaan tekemällä 0-2 maalin ja sekoittaa samalla varmasti Nightmaren peliä.
03.19 Pitkästä aikaan jotain hässäkkää. Nightmaren maalin edessä kova vääntö 0-3 maalista.
03.28 Melkein perään on Jebsun vuoro kokeilla toisessa päädyssä.
04.39 Tolpassa kolisee Voodoon päädyssä!
04.52 0-3 Reto (JaKurri Fice) - Ja kuuluisa sanonta: "Jos et ite tee niin kaveri tekee" kävi toteen.
05.45 Fice näyttää taitojaan. Oman maalin takaa veto oman maalin ylärimaan. Kuka osaa?

Savet 3-3
Poss 49% - 50%

- On hyvin todennäköistä, että ottelusarjassa mennään loppuun asti. Voodoo Peoplen 3 maalia toisessa erässä oli erittäin vakuuttavaa jälkeä. Nightmare on tosin ennenkin viimeisessä erässä tehnyt yli 3 maalia mutta onnistuvatko nyt?

00.08 Ja heti Darp pääsee kokeilee melko läheltä.
01.08 Fice kokeilee ilmaveiviään. Ei onnistunut.
01.32 Reto ja Bisc tulevat ahtaasti 2v1 tilanteeseen. Reto pysähtyy kiekon kanssa lähelle maalia ja jäätyy siihen.
02.23 Juuri kun sky oli heittämässä kiekkoa ränniin niin sieltä on joku kerenny jo paitsioon.
02.24 ja uusi paitsio
02.54 0-4 Reto (Bisc Fice) - Ai että mikä torpedokamikazesyöksy skyltä ja Reto pääsee yksinläpi näyttäen rannelaukauksensa voiman!
03.29 Väiski aivan nokitusten molarin kanssa mutta ei saa kiekkoa sisään.
03.42 Voodoon pitkäkiekko. Tässä mennään viidenteen otteluun aika selvästi.
04.47 Bisc on puolittain läpi ja veto lähtee, moke kuitenkin torjuu jälleen Biscin yritykset.

05.20 Pelin kohokohta ja yleisö repeää riemusta. Voodoon 4 pelaajaa on läpi ja tietenkin one pelataan. Maalia ei kuitenkaan Bisc saa!