jebsu 0-0
septic 3-2
bogdan 3-1
grift 2-4

Oi, tämä ratkaseva välierä, joka on todella jännittävä. Kummankin joukkueen pelaajilla kädet tärisee ja nahkaset penkit ovat litimärät ja katsomokin on loppuunmyyty. Minunkin kädet tärisevät, kun minulle on annettu tämä suuri kunnia olla tuomari näin kovatasoisessa Nettijääkiekkoliiga- ottelussa.

xx:xx 1-0 Bisc (JaKurri, Naappi)
3:05 2-0 JaKurri (Bisc, Fice)

Oih, tämä kauniin/mahtavan/ihanan Voodoo Peoplen peli oli silmänruokaa ensimmäisessä erässä. Kilpureiden pitäisi nostaa paljon tasoa ja maalintekoa jos haluaisi kääntää pelin tuloksen toisten päin.

05:32 2-1 Osmond (ei syöttäjiä/no passes/inte passerar)

Tämä erä oli aikalailla päästä päähän juoksentelua, mutta kyllä sen ymmärtää kun on isot panokset ottelussa. Katsomossa rupeaa jo herkut loppumaan. Lopussa Osmond näyttää miten kuuluisa tahto maali työnnetään sinne sisään ja näin hän tuo Fc Kilpailijat mukaan otteluun. Hohooee

05:10 Fice (ei syöttäjiä)
05:14 Osmond (amari)

Oi tämä loistava sarja on saatu päätökseen ja Voodoo People jatkaa finaaliin otteluvoitoin 3-2. Sen pituinen se.