Voodoo PeopleVoodoo People - Fc KilpailijatFc Kilpailijat 2-1

Kristus 0+1=1 -1
Lius 0+0=0 -1
Setti 0+0=0 -1
vidal 0+0=0 -1

Tästä se alkaa lähtemään. Viisitoista minuuttia ennen peliä katsomossa keskustelu käy todella kuumana. Muuan Hulk huutelee jokaiselle epätoivoisesti vetovinkkejä mustaa pörssiä varten, jostain päin puskaradiota mies vihdoin ja viimein kuulee ottelutulosarvauksensa 3-2 tasurin ja juoksee kieli vyön alla kiekon mustanpörssin vedonlyöntijohtajan unjinazin toimistoon.

Tuomareiden tultua buuauksien säestämänä laatikkoon, alkaa pelaajat valua yksitellen kentälle. Taas se Naappi unohti ne teräsuojat päälle, Setin taistellessa vaihtoautiossa sen surullisenkuuluistan rusetin kanssa..

Ensimmäinen erä lähtee vihdoin ja viimein käyntiin. Alotukseen vastakkain asettuvat blokkia lähes mielenvikaisesti hakkaava naappi ja tyynenrauhallinen Lius. Neurootti-Naappi pilkkii kuitenkin ensimmäisen erävoiton

2:35 pelattu ja ensimmäinen kaukaapiti tilanne. Naappi ampuu ohjuksen b-pisteen takakaarelta, jonka VP pakki yrittää ohjata takakulmaan. Menee hieman ohi.

Ensimmäinen erä oli kokonaisuudessaan aika hermostuneen oloista keskialueen miekkailua. Kiekko pysyi kuitenkin aika tasaisesti VP:n poikien hallussa kilpureiden keskittyessä pitämään maali/vetopaikat nollissa...

Toiseen erään lähdetään samalla aloitusparilla. Aloitus menee tasasn ja muutaman pompun jälkeen päätyy kilpurilapaan!

Toinen erä lyö aikaa 1:23 ja kilpuriryhmä on lähdössä vastahyökkäykseen. Kiekko hukkuu kuitenkin viivalla ja kaikkien yllätykseksi JaKurri on b-pisteellä latailemassa. Pohjalämäri jää ihmeenkaupalla kilpurimolarin luistimenreunasta maalienteen, josta Naappi käy siirtämässä VP:n ensimmäisen kerran johtoon.

Tämän jälkeen siirrytään taas siihen tylsään läpsyttelyyn ja VP:n napsnapsnaps syöttelypeliin... Kunnes kilpurit pääsevät loppuerästä hallituun vastahyökkäykseen. Osmond siirtää pienellä heilurilla kiekon Liukselle b-pisteelle joka lataa.. VP molari torjuu ja Madden yrittää siirtää kiekkoa sisään. Tolppaa pidemmälle ei päästy..

2 erään loppuun kymmentuhatpäinen yleisö saa pidättää vielä kerran hengitystään, kun hallissa raikuu KLOPS ääni. Osmond haastaa pakin 2vs1 tilanteessa, lataa... KLOPS kiekko liruu maaliviivaapitkin ja... TÖÖÖT erä loppuu...

Viimeiseen erään lähdetään aloitusparista Naappi-Madden. Naappi häviää jälleen.. Olisiko valmennusjohdon jo syytä herätä tähän?

JA KILPURIT TASOITTAAAA!!! Peliin saadaan nyt ekstraekstra jännäsuperlatausta, kun amari heittää limpun kohti maalia ja madden käy pomputtamalla siirtämässä tilanteen tasoihin. Ekstrahektinen loppu eessä!!

Kello lyö 4:41 ja VP:n pitkä myllytys tuottaa tulosta. 8 miehen maalinedushässäkkä päättyy siihen, että ottelun sankari/looseri Naappi siirtää tilanteen taululle numeroiksi 2-1

Viimeinen erä käydään henkien taistoa. Kilpurit taistelee ilman maalivahtia ja saavatkin kiekon helposti VP alueelle. He jäävät kuitenkin täysin ilman maalipaikkoja, joten VP ottaa tämän pelin voiton itselleen. Ja ensimmäinen piste haavissa. Nyt kohti uusia seikkailuja!!
Tuomari: Wesslin
Lisätty: 02.06.2011 21:28