EuropeEurope - Voodoo PeopleVoodoo People 0-4

Fice 0+2=2 +4
JaKurri 2+1=3 +4
Naappi 0+1=1 +4
Shefki 2+1=3 +4

23.5 klo 17.00 alkaa maanantaipäivän ratoksi myöhästynyt kiekkoliigan runkosarjan ottelu, itse thrilleri, jota kaikki ovat odottaneet. Ottelussa on kovat panokset; voitolla Voodoo People nousee runkosarjan ykköseksi ohi Nightmaren, jos taas Europen maaliero järkkyy -11, ovat he ulkona pleijareista. Kutkuttava tilanne, suorastaan jännä.

Ennen ensimmäisen erän alkua joukkueen pelaajat järjestävät discon rämpyttämällä ready on/off. Jännää...

Erä 1/3
00.38 Naappi pääsee ajamaan maalinedustalle ja laukoo tulisesti, mutta tolppaan.
01.02 heltsu syöttää loistavan syötön Recelle, jolla on tyhjä maali, mutta VP -puolustus torjuu loistavasti.
02.52 0-1 Shefki (1+0)
Kiekko syötetään p-pisteiden väliin Shefkille, joka laukoo vastustamattomasti puolustuksen jaloista kiekon maaliin Europen maalivahdin pienoisella avustuksella.

Europe saves 5, poss 49%
Voodoo People saves 1, poss 50%

Ensimmäinen erä meni Voodoo Peoplen ollessa hieman niskan päällä. Europe loi vaarallisia vastahyökkäkysiä, mutta toistaiseksi tuloksetta.

Erä 2/3

01.25 0-2 JaKurri (1+0) Shefki (1+1)
Shefki syöttää vetopassilla laidalla olevalle JaKurrille joka nousee p-pisteelle ja laukoo erittäin tarkasti kiekon maalin nurkkaan.
02.45 Europe lagaa ja näin tuomari saa lakisääteisen fb-tauon... Kiitos!
02.52 jatkuu...
03.35 0-3 JaKurri (2+0) Naappi (0+1) Fice (0+1)
Fice karvaa tehokkaasti, syöttää Naapille joka laukoo maalin edustalla olevalle JaKurrille. Tämä sutii erikoisesti ilmasta kiekon maaliin.

Europe saves 2, poss 52%
Voodoo People saves 1, poss 47%

Toisessa erässä Europe piti enemmän kiekkoa, mutta Shefkin johtama VP-lauma teki maalit. Erä 0-2, ottelu 0-3.

Erä 3/3
00.08 JaKurri liimailee vastustamattomasti kaikkien Europe-pelaajien läpi, mutta juuri ratkaisujen hetkellä JaKurrin temperamentti iskee peliin ja tämä lyö maalivahtia mailalla - *** violent behavior by JaKurri
04.06 JaKurri karvaa kiekon Europen puolustajalta ja pääsee läpiajoon, mutta tällä kertaa maalin tolppa ja veskari vetävät pidemmän korren.
04.30 - 05.01 *** violent behavior by SHEFKI x2
05.38 0-4 Shefki (2+1) JaKurri (2+1) Fice (0+2)
Ficen uskomaton avaus vapauttaa VP:n 2v1 tilanteeseen: JaKurri syöttää taustalta tulevalle Shefkille joka tällää suoraan maalin nurkkaan.

Europe saves 5, poss 53%
Voodoo People saves 2, poss 46%

Viimeinen erä oli edellisten kaltainen. Europe piti kiekkoa, mutta Voodoo People teki maalit.

*** Ottelun hahmo, Shefki: näyttävää peliä molempiin suuntiin. Kaikenlisäksi tehokas mies.