Sipuli 2+0=2
Wöyli 0+0=0

1. Erä
Maaliton.

Ottelun alku on molemmilta joukkuelta tarkkaa puolustuspeliä, eikä hienouksia nähdä. Todelliset maalipaikat puuttuvat muutamaa Nikosson nousua lukuunottamatta. Hallinta kuitenkin pienoisesti Ylikunnolla, mistä kertovat myös ensimmäisen erän torjunnat 2-4.

2. Erä
3:58 0-1 Sipuli (Nikosso)

Toinen erä alkaa selvästi ensimmäistä räväkämmin ja Ylikunto yrittää iskeä alkuun tiukasti. Kaasu pääsee kahdesti nousemaan vasemmalta laidalta, mutta FO:n maalivahti vie molemmissa pidemmän korren. Ylikunnon painostaessa Failed Ones pääsee käyttämään hyväkseen vastaiskuja. Ottelun avausmaali syntyy Nikosson noustessa Ylikunnon puolustuksen sivustaan ja tarjoavan vetopassin maalille, joka lopulta liruu Sipulin lapaan ja hänellä on helppo työ tuikata 0-1 taululle.
Maalista heränneenä Ylikunto jatkaa painettaan ja heti seuraavasta hyökkäyksestä starcraft on tasoittaa pelin, mutta hänen laukauksensa kilahtaa pystyrautaan. Toisessa erässä Ylikunnolla oli loistavaa painetta, mutta FO:n puolustus kesti mainiosti.

3. Erä
1:20 1-1 Akademiks
2:06 1-2 Nikosso (Mani)
3:01 1-3 Sipuli (Nikosso, Mani)
5:01 2-3 starcraft (Akademiks, Hoojii) im

Ottelun kolmas erä alkaa yhtä kovalla temmolla kuin toinen loppui, Ylikunto aloittaa jälleen hienoisen painostamisen, joka lopulta tuottaa tulosta. Akademiks saa survottua kiekon hirveän häslingin jälkeen FO:n reppuun ja peli on tasan. FO:lle ei tasapeli kuitenkaan kelpaa ja on he innostuvat jälleen tosissaan hyökkäämään. 1-2 johtomaalin Manin loistavasta syötöstä tuikkaa Nikosso jäätyään vapaaksi maalin eteen. Peli näyttää jo ratkeenneen Sipulin päästessä ampumaan taululle 1-3 numerot, mutta Ylikunto aloittaa loppukirin. Ilman maalivahtia minuuttia ennen pelin loppua starcraft elättelee vielä toiveita tekemällä Ylikunnolle 2-3 kavennuksen, mutta FO:n puolustus on tänä iltana BETONIA, eivätkä he päästä enempää maaleja.

2-3 on oikeutettu tulos loistavasti puolustaneelle ja maalipaikkansa hyvin käyttäneelle Failed Onesille.