Jebsu 2+5=7 +8
Kauna 0+3=3 +8
Väiski 0+4=4 +8

Vauhtiin päässyttä Nightmarea, joka vaisusti alkaneen alkukauden jälkeen on noussut taistelemaan runkosarjavoitosta, lähtee haastamaan hyvää kautta pelaava FC Kilpailijat.
Sarjavitonen on tiukasti kiinni playoffpaikasta, ja pistekin moninkertaista mestaria vastaan tyydyttäisi varmasti Kilpureita.
Vaikeaa se tulee kuitenkin varmasti olemaan, varman puolustuksen kautta rakennettu peli voi sen tuoda!
Oma veikkaus: 0-4

1.ERÄ

1:20 Osmond laukoo tulisen vedon suhteellisen kaukaa maalista, ei tulosta.

2:03 Darpin vuoro yrittää Jebsun syötöstä, tiukka onetimer jää kuitenkin molarin alle.

3:38 1-0 Lius (Osmond)
Vastahyökkäyksestä Lius laukoo b-pisteen läheltä, ja kiekko pomppii maaliin.

4:20 2-0 Lius (Osmond)
Sama pari asialla - Osmond syöttää Liukselle keskelle joka tällää komeasti molarin kilpikäden ohi verkkoon.

FCK saves 6 poss 44%
NM saves 6 poss 55%

Kilpailijoiden pelistä huomasi, että pelin teemana oli kiekon toimittaminen nopeasti maalille, sekä nopeiden vastahyökkäysten luominen.
Ylivoimahyökkäyksiä tosiaan syntyi, NM pyöritti syvällä FCK:n alueella kiekkoa useasti kolmella pelaajalla, joten menetyksen sattuessa oli Kilpailijoilla aina vaarallinen paikka skeä.
Nightmare kuitenkin loi sekin maalipaikkoja - en usko että NM on vielä alkuunkaan lyöty.

2.ERÄ

0:38 Darp levittää Väiskille laitaan, mutta nousu maalille ja laukaus eivät tuota kaivattua kavennusmaalia.

1:59 2-1 Darp (Jebsu, Väiski)
Darp pääsee iskemään kavennusmaalin aivan maalin läheisyydestä!

3:16 2-2 Jebsu
Jebsu tekee itselleen tilaa laukaistakseen tyhjään etukulmaan, sillä Darp loi hienon maskin maalin eteen

3:34 2-3 Jebsu
Jebsu rynnii maalin eteen ja laukoo etukulmasta johtomaalin

5:38 2-4 Darp (Kayna)
Kayna vapauttaa Darpin läpiajoon - rannarilla kahden maalin johtoon.

FCK saves 4 poss 54%
NM saves 0 poss 45%

Nightmare muutti puolustuslinjaansa selvästi toiseen erään, ja jo keskialueellakin Kilpureiden hyökkäysyrityksen katkaistiin.
Jos FCK pääsi purjehtien hyökkäysalueelle ensimmäisessä erässä, oli nyt maalin läheisyyteen pääseminen paljon vaikeampaa.. oikeastaan hyökkäysalueen vierailut jäivät alle viiteen.
NM repi vihulaisensa puolustuksen kappaleiksi kuin Lionel teki yksikseen - toinen erä päättyi 0-4.

3.ERÄ

1:31 2-5 Darp (Jebsu, Kayna)
Hatut pysyvät päissä vaikka Darp laukoo kolmannensa tolpan kautta hyvästä Jebsun esityöstä.

2:03 2-6 Darp (Jebsu)
Darp tulittaa taas, takanurkka soi.

2:49 2-7 Darp (Jebsu, Väiski)
Jälleen Darp maalaa, tällä kertaa veivaten, kulmasta nousu ja gggoolll!

3:19 2-8 Darp (Kayna, Väiski)
Darp laukoo, Jebsu ohjaa mutta kike laittaa Darpille.

3:40 2-9 Darp (Jebsu)
Darp laukoo maalinedestä, läpäri.

3:49 2-10 Darp (Väiski)
Huikeat 8+0 syntyy jälleen kovalla laukauksella, miesvartiointi luokatonta Kilpureilla.

FCK saves 4 poss 50%
NM saves 3 poss 49%

Lupaavan ensimmäisen erän jälkeen peli repsahti nolosti Nightmarelle - Darp pääsi vauhtiin ja maaleja syntyi liukuhihnalta.
NM näytti vahvuutensa jälleen ja katsomo sai nauttia komeista maaleista!