EuropeEurope - SinappikoneSinappikone 0-4

cobbapop 1+2=3 +4
jamsu 2+2=4 +4
kalkku 1+2=3 +4
Septic 0+1=1 +4

Sarjakutonen Europe lähtee haastamaan koko Kiekkoliigauransa huikeinta kautta pelaavaa Sinappikonetta, joka voitolla hiillostaisi sarjakärkeä iskuetäisyydellä.
Sinappikoneen rosterista uupuu TEISA, tuo pakkien pakki, miten tämä vaikuttaa Sinapeiden peliin? Pelissä Hockey Predatorsia vastaan peli toimi ainakin hienosti.
Sarjassa pisteen per peli -tahtia pelannut Europe on pelannut melko ailahtelevaisesti tähän mennessä, ja itte luulen Sinapeitten hoitavan homman kotiin.
Oma veikkaus: 2-4

1.ERÄ

0:30 cobbapop laukoo tulisesti - molari liimaa

1:32 Sinapit myllyttävät ja kiekkoa toimitetaan maalille, tuloksetta

2:57 0-1 cobbapop (jamsu, kalkku)
Upea maali syntyy, kun jamsu näkee päätylaidasta maalille nousseen cobbiksen, joka laukoo puolustajien jalkojen kautta maaliin

3:08 0-2 jamsu (cobbapop, Septic)
Septic syöttää komeasti ja jamsu pääsee maalinedestä tuikkaamaan kiekon sisään

4:35 0-3 kalkku (jamsu)
kalkku laukoo tulisesti, maalivahti sylkee ja puolustajan jaloista kiekko molarin taakse

Sähikset saves 7 poss 48%
Sinapit saves 1 poss 51%

Ensimmäinen erä oli täyttä Sinappitulitusta Europen maalille, ja tulosta syntyi - sen sijaan Europen hyökkäysalueen vierailut pystyi laskemaan yhden käden sormilla, eikä maalipaikkoja siten siunaantunutkaan.
Pelin kulun täytyisi muuttua radikaalisti jotta Sähikset pääsisivät peliin mukaan(ja Shefki säilyttäisi pelimerkkinsä).

2.ERÄ

3:25 cobbapop avataan puolittain läpi - kova tykki b-pisteen tuntumasta kolahtaa tolppaan

4:37 cobbis pääsee taas laukomaan, maalivahti torjuu

Sähikset saves 6 poss 45%
Sinapit saves 2 poss 54%

Sinappien komennossa mentiin toinenkin erä; heidän puolustus kitki Europen hyökkääjien yritykset olemattomiin, eikä hyökkäyspelikään takkuillut.
Maaleja ei tässä erässä syntynyt, vaikka edelleenkin oli paljon trafiikkia Europemaalilla. plz ne alottaa ilman mun lupaa!
Viimeinen erä, ja Sinapit ovat tiukasti kahdessa pisteessä kiinni.

3.ERÄ

4:33 0-4 jamsu (kalkku, cobbapop)
jamsu laukoo tarkasti etukulmaan

Sähikset saves 8 poss 39%
Sinapit saves 0 poss 60%

Sinapit varastivat sähisluolasta täyden pistepotin täysin ansaitusti, murskaavalla pelillä.
Europe ei saanut kunnolisia maalipaikkojakaan Sinappien uhkaamiseen - tästä kertoo yhteistorjunnat 4-21.
Onnittelut SK:lle, kuten myös Brädille ja Dyerille, jotka kynivät Shefkin pelimerkkivedoissa!