Bunski 1+2=3 ±0
Milja 1+2=3 ±0
Muuri 1+0=1 ±0
Mörkö 1+1=2 ±0

UHHUH KELLO LÄHESTYY YHTÄ mutta kiekossa tapahtuu! VPn äskeinen 13-1 raiskaus saa mahdollisesti jatkoa H11:n kustannuksella. Kentällä tosin nähdään tällä kertaa pitsu, joten tuskimpa vaan.

0.40: pitsu kurvaa heti paitsioon :D, avuton kaveri.
1.11: h11 2vs1 hyökkäyksessä, mutta tyrhetyy Ficen riistoon. Sama juttu heti uudestaan.
1.37: JaKurri pelaa kiekkoa pitsulle mutta turhaan, edes vetoa ei hän aikaan saa.

3.04: 1-0 by JaKurri (pitsu - Shefki). b-pisteeltä tyylipuhdas laukaus takakulmaan. Yleisöä ei kiinnosta.

3.48: 2-0 by pitsu (Fice - Shefki). Shefki riistää kiekon hyvin, pelaa nopeasti Ficelle joka jakaa vastuuta syöttämällä vieressä lataavalle ja kirmaavalle juniorille, joka täräyttää suoraan syötöstä myöskin takakulmaan. Yleisöä ei vieläkään kiinnosta.

4.55: H11 koittaa pyörittää kiekkoa alueella, mutta kulmassa pyörimiseksi jää.
5.13: Vpn hyökkäys. Shefkille pelataan kiekko hyvälle vetosektorille, mutta tälläkertaa takakulmaan suuntautunut veto jää suoraan molarin hansikkaaseen.

5.30: 2-1 by Milja. Kiekko pomppii maalineteen johon ensimmäiseksi ehtii Milja. Helppo työ siirtää tyhjiin.

5.39: 3-1 by JaKurri (/pitsu - Shefki). VP kuittaa heti. Kiva maali varmasti kaikin puolin

Poss: 53% - 46%
Saves: 2 - 1

0.15: Miljalla loistopaikka kaventaa, mutta ylä-b:ltä veto NIUKASTI ohi.
0.57: Milja koittaa epätoivoista vanhanaikaista - ei onnistu.
1.10: JaKurri pääsee aivan maalinedustala lataamaan sydämmensä kyllyydestä, mutta mitä tapahtuukaan! Maalivahdin haamupelastus pitää ottelun vielä (ainakin hetken) elossa.
1.47: H11 painaa VPn päässä, Mörkö pyrkii maalinedustalle maskimiehen hommiin, mutta VäänäsOssimaisesti VPn puolustaja ajelee hänet vituiksi. Aivotärähdys, anyone?
2.37: Harmillinen paitsio by H11: olisi auennut hyvä tontti laukoa mutta mielestäni viivaa pitkin mennyt kiekko on tuomarin mielestä käynyt keskialueella.
2.55: VP VAIHTAA HYÖKKÄÄJIÄ! pitsu - JaKurri Reto - Bisc.
3.55: Milja yrittää tuurilla kuljettaa kiekkoa maaliin mutta ei.

4.05: 3-2 by Bunski (Milja - Mörkö). H11 hyökkää alhaalta päin. Milja laukoo terävän kudin kohti takakulmaa, mutta veto tolppaan. Paluukiekkoon ehtii Bunski joka tällää tyhjään rysään.

4.11: Heti on uusi paikka H11, mutta tällä kertaa ei ehdi oma ukko ripariin ensimmäisenä.
4.55: Jälleen hyvä laukaus by H11. Tällä menolla peli on tasan alta aikayksikön!
5.55: VP pyörittää ja hakee vetopaikkaa mutta H11 kestää ja erä päättyy.

Poss: 47% - 52%
Saves: 3 - 3

0.27: 3-3 by Muuri (Milja - Bunski). :D Muurin erittäin heppoinen laukaus yllättää kädellä olleen VP molarin täysin. Kiekko keskelle ja peli jatkuu! 0.47: Reto hakee yläb:ltä mutta ei mene.

1.07: Jälleen paikka VPllä. Tällä kertaa hyvältä paikalta pääsi vetämään Shefki (EHK RETO?!).
1.40: Reto karkaa paitsioon.
2.17: Milja laukoo kohti etukulmaa, molarilla helppo työ torjua kiekko kulmaukseen.

2.33: 4-3 by Shefki (Bisc - Reto). Shefki nousee ylhäältä kohti keskustaa, laukaus lähtee suht. huonosta paikasta mutta siellä lepää! Takakulma!

3.02: 4-4 by Mörkö (Bunski). Heti perään komea tasoitus! Kaukaa alhaalta lähtee ikävän korkuinen tarkka kuti ja sinnehän se takakulmaan uppoaa. Tuota lämäriä on selkeästi reenattu monet tunnit junnuna!

4.08: Shefki koittaa pysähtymällä saada tilaa lämärilleen, mutta puolustaja tulee täyttä häkää iholle ja kiekko karkaa.
4.25: Fice on noussut hyökkäyksen avuksi, laukaus yläbltä painuu ohi. Reilu minuutti enää aikaa!
5.00: Muuri käynnistää hyökkyäksen mutta Shefki katkoo.
5.15: VP ylittää siniviivan mutta kulmaukseen ajautuu ja sieltä tulee mentys.
5.26: H11 2VS1 !! VETO saadaan aikaiseksi hyvästä paikasta MUTTA MOLARI VENYTTÄÄ JUURI RATKAISEVASTI KIEKON ETEEN!
5.55: H11 luulee jo pääsevänsä läpiajoon mutta niin vain juuri enne laukausta loppuu aika ja summeri pärähtää soimaan!

Otteluanalyysi:
Ensimmäinen erä antoi sellaisen kuvan, että tästä tulee VPn näytöstä. Ottelun puolessa välissä, kun VPn hyökkääjät vaihtuivat, niin asetelma muuttui. VP edelleen sai painettua hyökkäyksiä H11 -päätyyn, mutta tulosta ei enää syntynyt. Kavennus syntyi heti minuutti vaihdoksesta.

Kolmannen erän alussa maalivahdin imemä tasoitus vaikutti ratkaisevan pelin. Yleisö veikkaili VPn hajoavan imaisuun ja H11n saavan lisäbuustin ja painelevan aina voittoon asti. VP oli selkeästi toista mieltä, he halusivat ottaa vaikka väkisin ne kaksi pistettä.

Melkein kolmannen erän puolivälissä Everesti Augusti, tuo aikojen suurin sotasankari, täräytti sellaisen pommin takakulmaan, että oksat pois. Tämä sankarillinen teko ei riittänyt; vain 30 sekuntia myöhemmin oli kaistat auki ja Eversti unohtanut selustaansa vihollisen. 2vs1 hyökkäys päättyy Mörön tuliseen lämäriin - peli on jälleen tasan.

Ottelun viimeiset kolme minuuttia olivat offensiivista kiekkoa parhaimmillaan. Kumpaakin joukkuetta kiinnosti vain ja ainoastaan voitto - tasapeli olisi hävitty piste. Paikkoja sateli kumpaankin päähän; milloin oli 2vs1 H11:llä ja milloin loistavaa b-piste -paikkaa VP:llä.

Paikoista huolimatta peli päättyi lopulta tasalukemiin ja pelaajien nähtiin poistuvan hallilta harmillisen näköisinä. Ainut joka tuntui iloitsevan, oli pelikieltonsa kärsinyt pitsu, joka täräytti taululle heti mukavat kolme pistettä. Lähteiden mukaan VP:llä on pienimuotoinen kriisi; hyökkääjiä on liikaa. Lukuisia kysymyksiä leijuu ilmoilla: miten Everesti saa piiskattua joukkueestansa täydet tehot? Ketkä muodostavat hallituksen? Jääkö PerSut oppositioon?