Kohma TigersKohma Tigers - PehmotPehmot 1-3

duo 1+1=2 +2
Fanton 0+1=1 +2
heng 0+2=2 +1
Pänhämi 2+1=3 +2

Melko tiukka matsi alkamassa, veikkaisin itse kuitenkin Kohma Tigersiä voittajaksi, saa nähdä toimiiko fudin viivatykit.

1Erä (heng aloittaa vaihos)

02.48 Pänhämi pamauttaa b pisteeltä, syöttöpisteet Fantonille ja duolle
03.48 Kohmalle 2vs1, Junolta lähtee veto mutta seonsiel hyppää eteen, ei tulosta.

Kohma: saves 3 poss 57
Pehmot: saves 4 poss 42

Kuten tilastot kertovat ensimmäinen erä oli Kohmien hallintaa mutta sama ongelma jatkuu vieläkin kuin kauden ihan alussa, maalinteko. Eiköhä se vielä jostain uppoa!

2Erä (heng jäille, Pänhämi lämmittelemään penkkii)
07.08 Pehmot hyökkää, zani ottaa kiekon maalin taakse joka koittaa syöttää duolle maalin etee, mutta autopassi syöttää kiekon melkein veskalle asti..
09.46 Seonsielin autopassi kusee, syöttö fantonille joka laittaa zanin läpiajoo joka EI TEE MAALIA! Tuollaiset tilanteet pitäisi käyttää hyväksi.

Kohma: saves 2 poss 49
Pehmot: saves 3 poss 50

Tasainen erä, kiekko liikku molempii suuntiin. Pehmoilla oli kyllä paremmat paikat iske maali.

3Erä (Pänhämi jäille, zani lämmittelemään penkkii)
13:13 Fud pääsee vetopaikkaan ja ISKEE TASOITUSMAALIN! Peli 1-1, syöttäjiksi merkitään seonsiel ja ryhmy
13:36 Muutama hieno syöttö Pehmoilta, duo saa kiekon ja laukoo bpisteeltä ottelun 1-2 takaisin Pehmojen eduksi! Hienon kuvion rakentajina toimivat heng ja Pänhämi
17:01 Pänhämi pääsee puol-läpiajoon josta ei saa kuitenkaan tehtyy maalia
17.14 Nyt Pänhämi pääsee kunnon läpiajoon, josta iskee wristillä maalin! Eiköhä tämä peli ollut tässä.

Kohma: saves 4 poss 54
Pehmot: saves 1 poss 45

Eiköhän peli mennyt oikealle joukkueelle, Kohmat tasoitti mutta vahvat Pehmot vielä käänsi ottelun takaisin johtoon ja piti sen loppuun asti.