Brädi 2+0=2 ±0
Eyemou 0+0=0 -2
Maukka 1+1=2 +2
Painkill 0+3=3 ±0

Joukkueet pelaavat toisen pelin putkeen ensimmäisen päädyttyä Uvexille 5-2. Evolution Uvex painaa siis sarjataulukossa sijalla 1 ilman yhtään tappiota 12 pelistä, joista peräti 9 on voittoja ja 3 tasapelejä. Maalierokin näyttää kivasti plussaa 20.
Club of Härmän tilanne runkosarjassa on tällähetkellä tällainen: Sijoitus 9, tosin 5 peliä vasta mikä on yli tuplasti vähemmän kuin vastustaja. Joukkuen paras pistemies on yllättäen Cypress viidellätoista pojolla, joista 12 on syöttöjä :o. Uvexin paras tehomies on puolestaan Painkill tehoilla 16+18=34.

Edellisen ottelun perusteella on paha lähtä veikkaamaan voittajaa, Härmän peli kaatui viimeiseen erään äskön, mikäli pelaa samanlaista peliä kuin 2 eka erää äsken niin voitto on lähellä. Uvex jos pystyy jatkamaan samaa peliä niin uskoisin että voittoa havitellaan jo toisessa erässä varmaksi.

Tulosveto: 2-4

1.10 0-1 Doyle (Painkill) - Doyle lataa täysii b-pisteitte välistä. Katsomon mukaan ruma maali.
3.17 0-2 Brädi (Doyle Painkill) - Brädi nousee laidasta ja vie pakin kylmälle kahville, hinta 1.90e ja kiekko pörsään.

Savet: 1-3
Poss: 43%-56%

- Erä oli aika paljon Uvex-painotteinen lukuunottamatta paria Härmävetoa jotka kuitenkin molari koppas.

0.15 0-3 Brädi (Painkill FukBag) - "kukaan ei nähnyt maalia"
0.44 1-3 bot (vonen) - bot iskee lähietäisyydeltä kiekon kiitämään reilusti kolmattasataa kilometriä tunnissa ja verkot on revetä.

Savet: 5-2
Poss: 46%-53%

- Erä oli erittäin tasainen, Cypress oli lähellä heittää joukkueen 2-2 tasoihin mutta maalivahti jälleen pelastaa tilanteen ja kun et itse tee niin vihu rankasee. Peli voi päättyä vielä ihan miten vaan.

2.09 2-3 vonen (bot Cypress) - "Cypress syöttää botille melkee b-pisteelle, tämä jakaa onetimerin hevoselle."
5.50 3-3 bot (vonen Cypress) - bot saa vetopaikan keskeltä ja tälläkertaa veto uppoo pömpeliin asti.

Savet: 4-3
Poss: 49%-50%

- Härmän erä. Joukkue osoitti ahneella hyökkäyspelillä halun nousta tasoihin ja jopa ohi. Tälläkinkertaa uvexin ensimmäinen tappio siirtyy edespäi.