Tellervo 0+1=1 +1

Alkamassa 3.divan A-lohkon kärkikamppailu. Tiukka matsi tulossa ja ehkä odotetuin matsi 3.Divassa.

1.ERÄ

Alku pörrätään enimmäkseen Lonely:n päässä, mutta
03:15 1-0 Grip (peipi, Rubi) - Grip:lle pelataan paikka b-pisteelle ja Grip ei erehdy
04:50 Genesis pääsee 2vs1 hyökkäykseen, mutta Narun veto menee mokelle

LR saves: 3, poss 47%
Genesis saves: 0, poss 52%

Eka erä oli hieman varovaista peliä. Genellä muutama paikka, mutta ei uppoa. Lonelyt taas
käytti tehokkaasti ainoan paikkansa.

2.ERÄ

06:20 Naru laukoo kohti etukulmaa, no chance
07:36 1-1 Naru (WilleJ) - WilleJ varastaa kiekon ja syöttää vedolla Narulla helpon paikan
08:04 2-1 Rubi (Grip, Chake) - Rubi pääsee keskeltä puolittain läpi ja laukoo b-pisteen kohdilta maalin
09:05 Rubi avaa - pitkä kiekko
10:00 Naru lagailee
10:36 2-2 WilleJ - Naru laukoo b-pisteeltä tolppaan...ruuhkan keskeltä WilleJ nappaa kiekon
ja kuljettaa maaliin.

LR saves: 1, poss 52%
Genesis saves: 1, poss 47%

Toisessa erässä peli hieman avautu. Genet alkoivat saamaan paikoistansa maaleja.
Hyvin hyvin tasaista peliä silti.

3.ERÄ

Erän ensimmäiset 3 minuuttia mentiin aika pitkältä keskialueella. Ei mitään suurempaa paniikkia kummallakaa
15:40 WilleJ avaa Narun läpi, mutta mokke torjuu vedon!
15:55 2-3 WilleJ (Naru, Lyd) - WilleJ laukoo maalin edestä börsän
Heti perään Naru nousee maalille, mutta mokke torjuu ranteen

LR saves: 4, poss 51%
Genesis saves: 1, poss 48%

Tiukkaa ja tasaista vääntöä. Genet paino päälle 15min kohdalla kovasti ja sai tehtyä voittomaalin.
Lonelyt hakivat vielä kovasti tasoitusta, mutta Genen puolustus ei päästänyt enään hyville sektoreille