hampi 5+3=8 +8
Nico 4+2=6 +8
pelle 2+8=10 +8
Tellervo 0+3=3 +8

3. Divarin lohko A kyseessä ja kotijoukkue Kings saa vastaansa pelätyn Genesiksen.
Genesis kairasi juuri äsken Marmotsit lukemin 11-2, Kingsien viime peli päättyi tasan Jalattomia Puukäsiä vastaan.

Lupa on saatu ja pelaajat luistelevat keskiympyrään!

Erä 1.

Maaliton

saves: 7-3 poss: 42-58

Genesiksen hallintaa ensimmäinen erä, Kings-sumppu oli paikallaan ja hyviltä vetopaikoilta vältyttiin. Narun ja WilleJ:n 2vs1 meinasi mennä 4 minuutin kohdalla maaliin, mutta maalivahti poimi jostain yläkulman rajasta kiekon hanskaan.
Kingseillä oli myös pieni painostusvaihe puolessa välissä erää, se ei kuitenkaan kestänyt kauaa.

Erä 2.

0.15 0-1 Nico (Naru) - Genesis täräyttää avausmaalin heti toisen erän alkuun!
1.20 0-2 WilleJ (Naru - Lyd) - Naru saa kiekon hyökkäysalueella, pujottelee hetken ja kääntää autopassilla maalille unohdetulle Willelle, joka tekee kahtee nollaa.
2.00 0-3 Naru (Nico) - Kings-sumppu aukenee kolmannen kerran ja Naru näpäyttää wristillä.
3.30 0-4 Nico (Naru - WilleJ) - Nico vetää etunurkasta!!
5.00 0-5 WilleJ (Naru - Lyd) - WilleJ tekee lähietäisyydeltä ja MATII valittaa publalla mokesta...
5.15 0-6 Nico (NARU) - Naru syöttää Nicolle viereen ja tekee toisen jo etunurkkaan!
5.50 1-6 dyke (GUZMAR - suxman) - dyke vetää kaukaa keskelle maalia!
5.55 1-7 Naru (WilleJ) - en nähnyt

saves: 5-2 poss: 32-68

Jos ensimmäisessä erässä ei nähty maaliakaan, niin toisessa erässä senkin edestä - 8 maalia, joista 7 sinetöi Genesis!
Kingsien ensimmäisen erän tiivis puolustus aukesi kokonaan toisessa erässä ja kerta toisensa jälkeen Genesis-vyöry tulee! Toivottavasti Kings pystyy vielä tekemään pelin tästä, vaikka vaikeaa toki tulee olemaan.

Erä 3.

1.35 2-7 MATII (dyke - suxman) - MATII jalkakynä siniviivalla ja veto takanurkkaan!
3.10 3-7 suxman (MATII) - ohi
3.30 3-8 WilleJ (Naru) - ohi
4.15 3-9 WilleJ (Nico - Lyd)
4.30 3-10 Nico (Naru - WilleJ
5.45 3-11 WilleJ (Naru)

saves: 8-1 poss: 45-55

Viimenen erä meni samoissa asetelmissa kuin aiemmat, ja Genesis kairasi taas vastustajansa!

[MATII] "kiitos, suorastaan naurettavat molarit"