Frankfurt LionsFrankfurt Lions - NightmareNightmare 4-3

Lateh 0+0=0 ±0
vop 0+0=0 -1
Väiski 0+2=2 -1
yllepa 2+1=3 -1

Käynnistymässä yksi illan mielenkiintoisimmista otteluista. Vastakkain 1-0-2 saldolla juuri hetki sitten Europen 4-1 päihittänyt Frankfurt Lions sekä huonoimman kauden alkunsa ikinä pelannut Nightmare otteluin 3-0-4. Aikaisemmilla kausilla joukkueet ovat löytyneet runkosarjan vastakkaisista päädyistä, mutta tämä kausi vaikuttaisi muuttavan kaavaa.

FL:lla alla siis 1 voitto, NM:lla yllättäen 2:n ottelun tappioputki. Ottelua on saapunut seuraamaan useita silmäpareja, jotka saivat heti todistaa sky:n taisteluhuudon.

<b>1. erä</b>

<b>00:36 1-0 Yrmy (Rnd) </b>- Ja heti kättelyssä Yrmy käy tinttaamassa kiekon häkkiin. Joko NM menetti hermonsa? Ainakin *** sky is offline, lag vai hermotauko. Katsomo epäilee ragequittia.

<b>01:11 2-0 sba (Rnd, Yrmy)</b> - Hetken aikaa FL pyöritti kulmassa josta sba nousi lähemmäs maalia vetäen pienestä kulmasta takatolpan kautta. voi morjes vittu :D

<b>03:10 3-0 sba (Yrmy)</b> - Jälleen paine NM-päädyssä, jossa sba:lle aukeaa hieman yllättäen etunurkka tyhjäksi. Katsomo repeää ja "NM divariin"-huudot lisääntyvät.

<b>FL</b> saves: 5, poss: 45%
<b>NM</b> saves: 1, poss: 54%

Nightmaresta oikein näkee kuinka hermokontrolli ja mielenkiinto ovat nollissa. Pelistä puuttuu se viimeinen silaus (esim. Jebsu kusi rannepaikan) ja kahdella karvaus on yleistynyt. Avointa on tosin FL:n puolustus, joten kyllä tästä vielä ottelu saadaan!

<b>2. erä</b>

Erätauon pitkä hiljaisuus päättyy sky:n readyyn. Shefki ennustaa toisen erän tulokseksi 0-4 NM:lle.

yllepan tolpan jälkeinen violent herätti katsomon.

<b>04:39 4-0 Yrmy (Rnd)</b> - Harhasyötöstä 2vs1, syöttö Yrmylle ja GOOOL.

<b>FL</b> saves: 3, poss: 56%
<b>NM</b> saves: 2, poss: 43%

Edelleen, samanlaista: paikat aikalailla tasan, mutta toinen tekee. Katsomolta hyviä kommentteja koko erän ajan, mutten vaivaudu tuomaan niitä tähän. Keskustelun polttopisteessä Nightmare.

<b>3. erä</b>

Erätauko kesti jälleen yllättävän kauan, luultavasti kuumat sanasodat NM:n sisällä. Katsojien kannatus joukkueita kohtaan on jakaantunut melkeimpä 50-50, moni odottaa yhä Nightmaren nousua.

<b>02:11 4-1 yllepa (Jebsu, Väiski)</b> - Kauan odotettu osuma sellaisesta paikasta, joita on ollut tässä ottelussa jo monesti.

<b>02:40 4-2 yllepa</b> - vanhanaikainen, jonka myötä katsojat ovat varmoja noususta.

<b>03:23 4-3 Jebsu (yllepa, Väiski)</b> - Katsomo hullaantuu, vielä kerkeää!

5 minuutin kohdilla kiekko käy FL:n tolpassa, mutta Bogdan sen sieltä pelastaa.

Nightmare ottaa maalivahdin pois ja tasotusta haetaan Lateh:n avulla... mutta ei. Peli päättyy FL:n tiukkaan voittoon. Kolmannen erän tärinästä huolimatta Frankfurt otti erittäin tärkeät 2 pistettä.

<b>FL</b> saves: 8, poss: 40%
<b>NM</b> saves: 1, poss: 59%