Darren 0+0=0 -3
Higuain 1+0=1 -3
Makitaloo 0+0=0 -3

1. Erä
00:32 1 - 0 mouze (Bastu, Tin) :: Kiekko pomppii maalin edustalla ja pienen sohimisen jälkeen mouze onnistuu siirtämään sen helposti häkkiin. Double It-puolustajalle avausmaali Kiekkoliigan alaisuudessa.
05:53 2 - 0 mouze (Tin) :: ketsuppipullo aukes.
Poss: 61-38
Saves: 0-4

Erä ehkä hieman odotetustikin kotijoukkueen hallintaa. UC:lle avautui pari mahdollisuutta vastahyökkäyksiin, mutta keinot loppuivat kentän viimeisellä neljänneksellä kesken.

2. Erä
01:17 2 - 1 Higuain :: Kiekko pomppii kuin varkain maalintekosektorilla pyörineelle Madridistojen kärjelle, joka sijoittaa tarkasti tolpan kautta 2-1 kavennuksen.
Poss: 58-41
Saves: 3-8

Molemmille joukkueille siunaantui toisessa erässä muutamia tuhannen taalan paikkoja, UC ainoana onnistui tällaisen käyttämään ja viimeiseen kolmannekseen lähdetään jännittävistä 2-1 lukemista.

3. Erä
01:08 3 - 1 mouze (Bastu, Tin) :: Upea hyökkäysalueen kuvio päästää mouzen tulittamaan b-pisteen tuntumasta DI:n 3-1 johtoon.
03:27 4 - 1 Tin (Bastu, Douf) :: Ottelu ratkeaa kun puolet viimeisestä erästä on pelattu. Tästä ei enää UC voi nousta.
Poss:
Saves:

DI:n kiekollinen ylivoima oli tänään liikaa vierasjoukkueelle ja täysi pistepotti jää kotihalliin. DI:llä nyt kasassa 9 pistettä kymmenestä ottelusta. Olisiko tässä mahdollisesti yksi kauden yllättäjistä?