SinappikoneSinappikone - NightmareNightmare 5-3

Darp 0+1=1 -2
Jebsu 2+1=3 -2
vop 0+2=2 -2
Väiski 1+1=2 -2

Tappioitta kauteen lähtenyt, ja komeaa kiekkoa tällähetkellä pelaava Sinappikone haastaa jopa 3 ottelua hävinneen nelinkertaisen mestarin Nightmaren sunnuntain päiväpelissä.
Voikin sanoa, että jo kaiken saavuttanut Nightmare ei ole lähtenyt kauteen niin suurella intohimolla kuin viimekausina, eikä peliotteet ole ollut niin dominoivia.
Sinapit sensijaan pelaavat parasta kauttaan ikinä, ja sotahuuto(mikä ikinä onkaan) raikuu hallissa herkeämättä.
Oma veikkaus: 2-3

1.ERÄ

1:58 0-1 Väiski (sky, Jebsu)
sky antaa vapauttavan syötön Väiskille, joka iskee kiken häkkiin!

2:42 0-2 Jebsu (sky, Darp)
Sinappikoneen puolustus rakoilee, ja Jebsu saa lauottua kiekon hienon maskin ansiosta tyhjiin.

3:47 Väiski saa kiekon lahjaksi hyökkäysalueella, mutta joko lagin tai hämmentyneisyyden takia ratkaisu on huono.

4:34 1-2 jamsu (cobbapop)
cobbapop lähettää jamsun puolittaiseen läpiajoon, ja jamsu iskee läheltä b-pistettä kiekon takanurkkaan

4:43 2-2 jamsu (cobbapop)
Sama pari asialla, cobbapop saa aivan liian vapaasti syöttää kiekon maalille, eikä puolustus saa jamsua järkähtämään -> peli tasoihin.

Sinapit saves 1 poss 58%
NM saves 2 poss 41%

Ensimmäisen erän alku osoitti pelin ratkeavan jo ensimmäisessä erässä, kun Sinapit helisivät NM:n käsittelyssä.
Helpohkon maalin jälkeen Sinappikone otti halinnan itselleen ja sai luotua maalipaikkojakin.

2.ERÄ

2:57 3-2 kalkku (cobbapop, jamsu)
cobbapop lukee hienosti peliä laittaen päädyn kautta nappisyötön kalkulle, joka iskee maalinedestä komeasti johtomaalin.
Samassa TEISA luistelee kentälle!

Sinapit saves 2 poss 49%
NM saves 3 poss 50%

Toinen erä toisti samaa kuin ensimmäinenkin, alkuminuutit Nightmare painoi päälle pyörittäen kiekkoa Sinappikoneen päädyssä luoden hyviä maalipaikkoja, joita ei kuitenkaan hyödynnetty.
Sinapit väsäsivät hienon johtomaalin, mutta NM-joukkuepuolustus ei toimi niin kuin sen pitäisi toimia, ja miten se on toiminut.
Nähdäänkö kolmannessakin erässä Nightmaremylly alkuerästä, ja Sinappimylly loppuerästä?

3.ERÄ

0:04 4-2 jamsu (Teisa)
Suoraan aloituksesta Sinappikaksikko karkaa maalintekoon

3:33 Kiekko pyörii Sinappimolarin lähellä, mutta peli pysyy 4-2 -lukemissa.

4:25 5-2 jamsu (kalkku, cobbapop)
cobbapop karvaa huikeasti kiekon pois Väiskiltä hyökkäysalueelta, syöttää kulmaan kalkulle joka antaa vetopassin maalilla olevalle jamsulle.

5:19 5-3 Jebsu (Väiski)
Sinapit unohtavat jälleen Darpin maskipuuhiin -> Jebsu iskee toisensa tyhjiin.

Sinapit saves 1 poss 47%
NM saves 2 poss 52%

Sinappikoneen hienot esitykset jatkuvat - tänään kaatui itse Nightmare loistavalla joukkuepelillä. Sinapit todella puolustivat joukkueena, samoin kuin hyökkäykseenkin osallistui puolustajatkin.
Nightmaren hyökkäyksessä oli samoja piirteitä kuin aina ollutkin, kiekko liikkuu jne., mutta puolustus oli tässäpelissä täysin sekaisin. Tämä tietysti heijastuu hyökkäykseenkin.
Hermostuneet naurut NM:n puolelta pelin lopussa kertovat jo jotakin... Mutta SK on liekeissä, sotahuuto raikuu tänäänkin pukukopissa!