Nightmare hävisi yllättäen kauden kaksi ensimmäistä peliään, mutta on sen jälkeen jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi. Pelissä on kuitenkin ollut havaittavissa pientä yskimistä, eikä viime kauden kaltaista dominointia ole nähty.

tyhjä maali odottaa, mutta amari kerkeää Jebsun vedon eteen
2vs1 mutta amari aktkasee passin
2.13 FCKlla ekaa kertaa kiekko Mare päädyssä
Lius menettää vihun sinisellä, mutta Darpin veto läheltä maalia ei uppoa
4.56 1-0 by Väiski (Darp, Jebsu) Väiski Jebsu Väiski Darp Väiski ja kiekko keskeltä takakulmaan. Upea maali!

*** PERIOD 1/3 OVER
*** Nightmare saves: 1, poss: 52%
*** FC Kilpailijat saves: 2, poss: 47%
Maret hallitsivat erää hienokseltaan ja maali oli upea näytös joukkueen lyhytsyöttöpelistä.

2vs1 sky peittää passin ja Osmond laukoo päin mokkea.
Osmondilta hyvä veto, mutta Madden ei saa riparia sisään
Maddenilta hyvä veto, mutta Osmond ei osu pomppukiekkoon
2.02 1-1 by Madden (Osmond, Lius (0+1) Maret menettää omalla sinisellä kiekon ja Madden pääsee parin nopean syötön jälkeen laukomaan suoraan syötöstä
sky ampuu maalin edestä kiekon kulmaan????
amarilta hyvä katko ja pääsee vielä ampumaan Osmondin syötöstä keskeltä, mutta veto suoraan logoon

*** PERIOD 2/3 OVER
*** Nightmare saves: 5, poss: 48%
*** FC Kilpailijat saves: 1, poss: 51%
Erän alku selvää FCK hallintaa ja ansaittu maali. Maalin jälkeen peli tasoittui, mutta lievästä Marejen hallinnasta huolimatta todelliset

maalintekopaikat jäivät vähiin.

1.13 1-2 by Madden (Osmond) puolittainen 2vs1, mutta sky ryntäilee laitaan ja Osmond pääsee pistämään autopassin maalille, josta Madden siirtää kiekon

reppuun
sky ryntää itsensä ulos vihun sinisellä, mutta Osmond munaa 2vs1 kamalaan jalkakynään
3vs2 Jebsulta lätty ykkösellä laitaan, josta Väiski lämää suoraan syötöstä hiuksen hienosti ohi
Jebsu lataa pujotteliun jälkeen keskeltä ohi
Väiski yrittää sijoittaa laidasta, mutta mokke on hereillä
4.31 veska veke Lateh kentälle
4.48 1-3 by Madden (Osmond) Menetys keskialueella ja kiekko tyhjiin.
Osmond laukoo keskeltä avopaikasta takakulmasta ohi

*** MATCH OVER
*** Nightmare saves: 1, poss: 48%
Marejen huolimattomuutta Kilpurit saivat vikassa erässä tarvittavan maalin voittoon. Lopun erää FCK puolusti tiiviisti ja ansaitsi mielestäni voittonsa.