Ent 0+1=1 -8
kip 0+0=0 -8
Pihusan 0+0=0 -8
Pirelli 1+0=1 -8

Genesiksen kuudes peli kahden päivän sisällä alkamassa. Nyt vastustajana Marmots, joka pelasi viime kaudella nelosdivarissa ja oli siellä neljäs.
Genesiksen avauskokoonpanona on tuttu Lyd-Nico-WilleJ-Naru, joka on toiminut viidessä aiemmassa pelissä huikeasti, tuloksena kolme nollapeliä ja tehotilastoissa +20.
Marmots aloittaa 3. divarikautensa sarjakärki Genesistä vastaan kokoonpanolla: Anders-Tun-Burn-Pirelli.

Ottelun alussa heti muutos kun Tun idlaa ja Lyd ei meinaa keretä, WilleJ rupeaa töihin ja äkkiä Marmotseilla on uusi pelaaja kokoonpanossa, Pihusan. Pelipaikka on vielä arvoitus.

Erä 1.

0.30 Pihusanin pelipaikka selviää, puolustaja.
2.00 Minuutin pyörityksen jälkeen Narulle avautuu paikka B-pisteeltä viedä Genesis johtoon, maalivahti aavistaa takanurkkaan suuntautuneen vedon ja näin jatketaan nollanollassa.
4.00 Marmotsien hyökkäykseen lähdöt ovat rännikiekkoja, joissa Lyd aina edessä.

saves: 0-6 poss: 58-41

Ensimmäiselle erätauolle lähdetään siis pyöreissä 0-0 lukemissa, Marmots ei saanut paljoakaan aikaan. Ei Genesiskään tosin päässyt aivan huikeille maalinteko-sektoreille.
Kääntyykö kelkka, vai jatketaanko myllytystä? ->

Erä 2.

0.01 Pihusan kääntää aloituksen itselleen ja lähtee räväkkään nousuun, mikä katkeaa siniviivalla.
2.25 1-0 Naru (Nico - WilleJ) - Naru-Nico seinäsyöttö ja suoraan syötöstä etukulmaan!
3.15 Narun näyttävät kynät ja syöttö Willelle, joka ei saa ensimmäisestä tilanteesta maalia mutta
3.30 2-0 WilleJ - tilanteen jälkeen näyttävät liimat ja pääsee novilla ampumaan tyhjään Marmotmaaliin.
4.00 3-0 Burn menettää keskialueella lydille, joka avaa Narun laidasta ja...
4.00 3-0 Naru (Lyd) - ^
4.30 4-0 WilleJ (Naru - Nico) - Narun jalkakynät ja kääntö maalille mistä WilleJ iskee takanurkkaan. Repeskö Marmotsien peli totaalisesti?
5.59 WilleJ onesta tolppaan

saves: 0-7 poss: 54-45

Toinen erätauko: Marmots ei saanut tässäkään erässä tilanteen tilannetta, joten silmät lasittuivat vieraspäätyyn. Tässä erässä Genesis sai kuitenkin luotua parempia paikkoja, johtuen ehkä Marmotsien juoksemisesta 2-0 maalin jälkeen.
En ehdi kirjottamaan enempää kun Nico vinee. ->

Erä 3.

1.15 5-0 Naru (Nico - Lyd) - Nico kynää itsensä auki laidassa ja syntyy 3v1, syöttö Narulle ja pakki aavistaa syötön mutta Naru vetää
1.30 6-0 Naru (WilleJ) - Kirjoittaessani äskeistä, huomasin vain Narun seisovan maalilla mihin Willen passi tuli.
2.10 Genesis-moken ensimmäinen torjunta, kun Burn laukoo keskialueelta.
2.20 Samainen kaveri buuttii, toivottavasti buuttii.
3.00 7-0 Nico (WilleJ - Naru) - 3v1, Nico laukoo tarkasti.
3.35 8-0 WilleJ (Naru - Lyd) - Anders ja Pihusan pakittavat kaksin kolmea vastaan ja WilleJ tekee maalin edestä jo 8-0
5.15 9-0 WilleJ (Nico - Naru) - Narun kääntö Nicolle, suora syöttö Willelle joka ei erehdy.
5.30 Naru-WilleJ hakee kaunista, liian kaunista, ei maalia.
5.55 9-1 Pirelli (Burn) - Pirelli unohtuu siniviivalle ja tekee wristillä.

saves: 2-6 poss: 53-46