KärkiryhmäKärkiryhmä - Kohma TigersKohma Tigers 1-1

Fyd 0+0=0 ±0
Grinder 0+0=0 ±0
ryhmy 1+0=1 ±0
seonsiel 0+0=0 ±0

Kärkiryhmän ensimmäinen kotiottelu. Kaksi ottelua vieraissa. HC Tyrmäys kaatui luvuin 1-4 ja häviö Team Saharalle 5-3. Kärkiryhmän selkeä maalipyssy löytyy tänäänkin WORM nimimerkin takaa. Mies hakannut 5+1 ensimmäisessä kahdessa pelissä. Kohma Tigersin on löydettävä tapa, jolla tämä mies pidetään pois maalipaikoilta.
Kohma tigersille tämä on kauden toinen ottelu. Ensimmäinen ottelu kotona Team Saharaa vastaan ei tuottanut tulosta. Tiukka 2-3 tappio. Varmasti tänään nähdään voitonhaluinen Kohma Tigers.

4:34 1-0 Anette (Deny, WORM)
4:49 1-1 ryhmy

Kärkiryhmä saves: 1, poss: 44%
Kohma Tigers saves: 4, poss: 55%

Ensimmäinen erä takana. Kumpikaan joukkue ei saanut otetta peliin ja erä väännettiin tasaisin merkein. Kärkiryhmän 1-0 johtomaali syntyi denyn toimituksesta maalille, josta anette sai kiekon hakattua verkon perukoille. Hetki tästä tilanteesta Kohma Tigers tasoittaa kun ryhmy ajoi rajusti maalille ja sai kun saikin kiekon maaliviivan paremmalle puolelle.

maaliton

Kärkiryhmä saves: 2, poss: 50%
Kohma Tigers saves: 4, poss: 49%

Toisessa erässä ei maaleja nähty. Kärkiryhmä sai viimeisen kahden minuutin aikana luotua useita maalintekotilanteita kohmatigersin päätyyn. Kohma Tigers saa tässä vaiheessa kiittää Fud:ia muutamasta haamu pelastuksesta. Kohma tigersin on löydettävä vaihde, jolla se pääsee takaisin mukaan tähän kamppailuun kolmannessa erässä.

maaliton

Kärkiryhmä saves: 1, poss: 51%
Kohma Tigers saves: 2, poss: 48%

Kärkiryhmän WORM:lla oli viimeisessä erässä mahdollisuus ratkaista ottelu kun puolustaja avaa hänet yksinläpi tilanteeseen. Harhautus vasemmalle ja yritys nostaa kiekko maalin kattoon ei tällä kertaa tuota tulosta ja Kohma Tigersin maalivahti nappaa kiekon oikean käden räpyläänsä.
Kohma Tigersin hyvä puolustus riitti loppuun asti ja näin pisteet jaetaan.
Tuomari: amari
Lisätty: 22.03.2011 23:08