lic 2+1=3 -3
Sande 0+1=1 -1
Tyrone 0+0=0 -2
Xrem 1+0=1 -3

Kauden ensimmäisiä pelejä on pyörähtämässä käyntiin. Ensikertalainen Lonely Riders mittaa toisen ensikertalais joukkue Ultimate Carnagen pelivireen. Ennakkoon odotettavissa Lonet tulevat viemään ottelun. Henkilökohtaisesti odotan tiiwitaawi Wai:lta paria omaria.

Lonet: juudi, lazo, Modin, Rubi
Ultimate: mako, Schaix, Sande, raspi

00.01 Modin voittaa aloituksen
01.02 Ultimatelta hyvää syöttelyä ja Sande roiskaisee kiekon maalia kohti, joka liruu moken suojuksista hieman ohi maalin.
02.08 Jälleen hyvää syöttelyä ja Sande kokeilee takanurkkaa, mutta hieman ohi maalin.
02.50 Loneilla hyvää pyöritystä ja vetoki saadaa aikaiseksi, mutta puolustus edessä.
03.47 Suoraan alotuksen jälkeen Ultimaten pelaaja kokeilee kaukaa, mutta veskaria päin.
05.20 Modinilta vaarallinen kuti p-pisteen tuntumasta, mutta maalivahti venyy.
05.49 lazo väkisin pääsee maalin eteen, kokeilee pienellä zipillä, mutta veskarille jälleen.

Rohkeasti Ultimate haki maalipaikkoja ja saikin hienokseltaan enemmän vetojaki aikaan, mutta toistaiseksi ilman tulosta.

00.19 Ultimate lyö pitkän ja vaihtaa Sanden raspin tilalle
01.02 1-0 Wai (Modin) :: Modin hyvin liimailee ja syöttää vapaalle olevalle Wai:lle, sopiva maski nii helppo tehdä tyhjiin.
01.19 2-0 Modin (Wai) :: Wai riistää hyvin kiekon ja syöttää edemmäs Modinille, joka tällää suht pienestä kulmasta sisään.
01.33 2-1 mako (Auto) :: Kirjottelin juuri edellistä, mutta ehdin nähdä ku mako tykitti etukulmaan.
01.40 Ultimatelta paitsio ja raspi takaisin Sanden tilalle.
02.28 Ultimate pyörittää alalaidassa kiekkoa, vaarallinen poikkisyöttö maalin edustalle, mutta raspia estetään hyvin ja kiekko mokelle.
03.39 Loneilla hyvää pyöritystä hyökkäyspäädyssä, joka päättyy lazon kaukolaukaukseen -> mokelle.
04.20 3-1 Modin (lazo, Wai) :: Modin ja Wai riistävät hyvin kiekon -> parit syötöt ja Modin tällää keskeltä suorasta syötöstä.
04.30 Välittömästi Ultimate sai hyvän paikan aikaan, mutta etukulmalaukaus maskimiestä päin.
05.20 Wai:n kova kuti, mokke venyttää.
05.31 4-1 Wai :: Modin ja Wai 2v1 -> Wai kokeilee etukulmaa, mokke aluksi torjuu, mutta väkisin Wai runnoo limpun häkin perukoille.

Toinen erä tarjosi jo maalipaikkoja molemmille joukkueille runsaasti, tällä kertaa Lonet tekivät hyvällä prosentilla, mutta nähdäänkö viimeisessä erässä vielä Ultimaten kiri?

00.01 En nähny kuka voitti aloituksen.
00.47 Ultimatelta hyvä veto keskeltä, ei tulosta.
01.24 4-2 Schaix (mako, Auto) :: Hyvä karvaus Ultimatelta, kiekko liikkuu hyvin hyökkäyspäädyssä, jonka päättää Schaix tarkalla laukauksella kaukaa takanurkkaan.
02.02 Wailta hyvä nousu maalille, laukaus, mutta suoraan mokkea päin.
02.39 4-3 mako (Auto, Sande) :: Syöttelyä ja makolta tulinen ja tarkka laukaus tolpan kautta sisään.
04.10 Wailta hyvä passi takaviistoon, Rubi laukoo, mutta veskari jälleen edessä.
04.58 Ultimate hakee väkisin ratkaisua, Schaixilta jälleen hyvä veto kaukaa, mutta mokke pelastaa.
05.12 5-3 Rubi (lazo, Wai) :: Välittömästi vastahyökkäyksestä Rubille pelataan kiekko, ja takakulmaan!
05.45 Ultimatelta hyvä laukaus, mutta jälleen piirun verran ohi.
05.56 6-3 Wai (lazo, Rubi) :: Vastahyökkäys jälleen, ja Wai (ehkäpä onnekkaastikki) liimaa kiekon maalin edustalla, mokke jäihin ja tyhjiin pääsee kuljettamaan. Peli on selvä!

Viimeinen erä oli erittäin kiihkeä, Ultimate nousi vielä maalin päähän, mutta Lonet terästäytyi ja vei pisteet kotiin. Hyvä peli kertakaikkiaan!