NightmareNightmare - Voodoo PeopleVoodoo People 5-2

Bisc 0+1=1
Fice 0+1=1
JaKurri 0+1=1
Shefki 2+0=2

Nightmare - Voodoo People, 3 ottelu. Ratkeeko tähän? aikasemmat nightmare on vieny 3-2 ja 0-4 eli otteluvoitot 2-0 marelle. Jaksaako voodoot taistella ja kääntää ottelut itselleen. Taituroiko painajaiset tästä kolmannen voiton ja jatkavat matkaansa finaaliin. Se nähdään pian!!!

Jakurilla hyvä paikka, veto b-pisteen kohdalta, mokke piirun verran parempi.
--:1-0 Darp (Väiski) väiski passaa darpin siniviivan keskeltä läpi(oho) Darppi ei jäädy, veto takakulmaan ja punalamppu syttyy!
Katsojia tällä hetkellä 103
pelikellossa 04:40 ja voodoon päädyssä ollaan pitkälti painittu. Voodoilla satunnaisia vastahyökkäyksiä.
--:2-0 Jebsu (Darp, Väiski) Jebsulle avautuu aivan vapaa paikka keskelle b-pisteitä ja tarkka veto maaliin.
--:2-1 Shefki (Bisc, Fice) Kavennus!! Bisc kynäili skyn ohi, syöttö viereen shefkille ja veto takakulmaan. Syttyykö voodoot???

Erä mentiin pitkälti voodojen päädyssä. Toivottavasti tästä saadaan vielä hyvä ottelu voodojen kavennuksen ansiosta!

Nightmare: saves: 2, poss: 43%
Voodoo People: saves: 1, poss: 56%

Nightmarella pari hyvää paikkaa, ensin darp puolittain läpi, mokke parempi ja sitten väiskillä hyvä vetopaikka, tälläkin kertaa maalivahti venyy torjuntaan.
Bisc shefki 2v1:ssä, bisc syöttää shefkille hyvään vetopaikkaan, veto lähtee mutta mokke venyy!
Katsojia: 150
--:2-2 Shefki (JaKurri) Shefki vanhanaikaisella tasoittaa ottelun!!

Toiseen erään voodoto tulivat aivan uudella asenteella. Mentiin päästä päähän ja hitusen voodoot jopa hallitsivat. Mitä kolmaserä mahtaakaan tuoda tullessaan!!?! Jännittäviä kiekkohetkiä mitä luultavammin!

Nightmare: saves: 5, poss: 56%
Voodoo People: saves: 4, poss: 43%

Saammeko ratkaisua aikaiseki kolmannessa erässä, vai eteneekö jännittävä ottelu jatkoerään??

--:3-2 Jebsu (yllepa, väiski) Jebsu pujottelee itsensä lähelle maalia, tarkka veto ja maalivahti poikittaisliikeessä. Kiekko takanurkkaan.
Katsojia 162
JaKurri pääsee puolittain läpi, syntyykö ottelun tasoitus?? Veto lähtee b-pisteen jälkeen, meneekö meneekö?? Eih maalivahti venyy!!
Jebsu läpi, rannari ei toimi, moke nappaa pikkumustan.
--:4-2 yllepa (Väiski, sky) yllepa yksinläpi.
--:5-2 Jebsu (yllepa, sky) Jebsu ja yllepa onessa.

Nightmare: saves: 3, poss: 61%
Voodoo People: saves: 7, poss: 38%

Nightmare etenee finaaliin suvereenisti otteluvoitoin 3-0. Voodoo Peoplesta ei ollut maren pysäyttäjäksi. Rohmuaako naitmare jo neljännen kultansa ja täyttyykö voodojen värisuora pronssiottelussa? Onnea kummallekin joukkueelle jatkopeleihin.