Voodoo PeopleVoodoo People - NightmareNightmare 0-4

Jebsu 2+0=2
vop 0+1=1
Väiski 0+0=0
yllepa 1+1=2

Alkamas siis voodooo piippolin ja naitmaren 2. ottelu! Ensimmäine meni siis naitmarelle jännittävien tilanteiden jälkeen 3-2. Tasoittaako voodoo people ottelusarjan vai jatkaako naitmare voittojen tiellä. (neljä voittoo, neljästä pelistä poffeis)

Nightmaren paras pistemies: Jebsu, 4 ottelua tehoilla 8+11
Voodoo Peoplen paras pistemies: Bisc, 4 ottelua tehoin 5+4

--:0-1 Darp - 2v1, Darp vetää b-pisteen kohdalta tolpan kautta.
Bisc puolittain läpi ja veto lähtee kohti takakulmaa, harmikseen moke nappaa kudin.
--:0-2 Jebsu (Darp) Jebsu kairaa ittensä läpi ja tarkka veto takakulmaan. Mokke melkeen ehti torjua!
JaKurri syöttää pahan syötön ficelle viivaan, joka menettää kiekon darpille. Darp yksinläpi mutta fice takakarvaa nii pahasti, et mokke koppaa darpin vedon.

1. erä oli hitusen naitmaren hallintaa, voodoot eivät oikeen päässy rikkomaan nightmaren tiivistä puolustusta. 2. erään lähdetään Nightmaren 0-2 johdolla.

Voodoo People saves: 5, poss: 44%
Nightmare saves: 2, poss 55%

Miten käy, ottaako voodoo nightmaren johdon kiinni, vai lisääkö painajaiset vaa pökköä pesään??

Oijoi, bisc pistää laitapassin, JaKurrilla hyvä paikka mut mokke etevämpi! Kohta jo menee??
--:0-3 Jebsu (yllepa) Jebsu jälleen läpi, veto uppoaa verkon perukoille moken hieman jäätyessä.
Jaksaako voodoot vielä painaa päälle??
Väiski jebsu pari toimii ja väiski saa hyvän vedon aikaseksi b-pisteeltä. Kiekko lipuu hiuksenhienosti ohi(onkoha yhryssana).

2. erä oli jo hitusen avoimempaa, voodoot ehkä vähän turhautuneita ja päättömät juoksentelut avasivat naitmarelle puolittaisia maalinpaikkoja, ei kuitenkaan yhtä maalia enempää naitmare saanut aikaseksi. Jaksaako voodoot vielä painaa, vai katkesiko selkäranka?

Voodoo People saves: 3, poss: 47%
Nightmare saves: 0, poss: 52%

JaKurri on läpi!! Harmikseen voodoot joutuvat pettymään, sillä Väiski lagaa laidassa. perkule!!
--:0-4 yllepa (sky) Nightmaren päässä aloitus, skylle kiekko, joka zippaa yllepan läpi. yllepa harhauttaa moken toiseen kulmaan ja kuljettaa helposti tyhjiin.
sky avaa jebsu läpi, mutta mokke torjuu jebsun ranun.

Kolmaserä oli vaa pelailuu, ei mitään ihmellisii paikkoi. Voodoot ei oikee päässy vetopaikoille, josta kieliikin nolla maalia. Nightmarelle otteluvoitot nyt 2-0.

Voodoo People saves: 2, poss: 51%
Nightmare saves: 4, poss: 48%

***Darp: pelas kauttaaltaan hyvän ottelun
**väiski-sky: hienoo puolustamista, muurit.
*katsomo: ihan kivan villi meno!!