Nuijamies 0+1=1
Rece 5+1=6
Roope 1+3=4

Tervetuloa lukemaan raporttia PLAYOFFSIEN puolivälieräottelusta HIFK vastaan Europe.
Ottelusarja on edennyt neljänteen otteluun. Europe johtaa ottelusarjaa 2-1, ja kotijoukkueella on näin ollen pakkovoitto edessä.

1.Erä

JA AJASSA 4.14 TAPAHTUU! 0-1 Roope (Rece) Rece ottaa katkon sinarin tuntumassa. Hän nousee siniviivan yli ja antaa seläntakaa passin Roopelle joka pääsee lähietäisyydeltä ampumaan takanurkkaan!

saves: 2-0
poss: 51-48

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä.. Molemmissa päissä muutamia kulmapyörityksiä mutta keskustat molemmissa päissä tukossa.

2.Erä

2.51 HIFK pelaajisto lagailee....
3.09 homma jatkuu!

JA AJASSA 3.44 NÄHDÄÄN TASOITUS!! 1-1 Turhapuro (Drury,Sammakko) Drury pelaa siniviivan tuntumassa Turhapurolle joka kynäilee itsensä kulmaan.. Kulmasta rynni maalille ja kuljetuksella maaliin.

JA MITÄ TAPAHTUU!! 4.48 2-1 Sammakko (Drury) Harhasyöttö Europe puolustukselta Drurylle.. Drury maalineteen Sammakolle joka lämää takanurkkaan komean kudin!

5.56 Rece (Roope) 2v1 aukee maalinedustalle ja kiekko reppuun.. Shefki: ei vitun HIFK

saves: 2-3
poss: 38-61

Keskimmäinen erä Europen kiekonhallintaa, vaikka maalintekopaikat tasoissa.

3.Erä

1.51 2-3 Rece (Roope,Nuijamies) 3v1 tilanne ja Rece ampuu etukulmasta moken lävitte..

2.45 *** violent behavior by Drury

3.35 2-4 Rece (Endure) Harmittoman näköinen tilanne mutta Rece lämäsee komean snaipperin b-n kaarelta!

4.06 3-4 Sammakko (ei syöttäjiä) Drury antaa kulmassa Sammakolle joka näyttää taistelutahtoaan ja tappelee ittensä maalille ja siirtää kiekon häkkiin!

5.34 3-5 Rece (ei syöttäjiä) HIFK puolustus jäätyy avaustilanteessa ja Rece pienoisella liimalla nappaa kiekon ja karkaa läpiajoon -> häg

5.50 3-6 Rece (Roope) Numeroita kaunistellaan.. Rece Roope kaksikko onetimeriin ja 3-6 taululle! Europe jatkoon HIFK lomille.

saves: 3-2
poss: 39-60

Viimeinen erä.. paljon maalipaikkoja.. hyvä taistelu HIFK:iltä, mutta Europe hoiti loppujenlopuksi homman himaan!