Kaarto 0+0=0
Septic 0+0=0
Teisa 0+0=0
ubeli 0+0=0

Pleijareiden avauskierroksella neitsyyden korkkaavat Painajaiset ja Paskamasiina kauden ensimmäisessä kiimaisessa pudotuspelimyllyssä. Painajaiset joutuvat lähtemään otteluun ilman kovinta myllymiestä, Darpia, joka parantelee krapulaa Barcelonan otettua kiihkeän 2-1 voiton edellisenä iltana Athletico Bilbaosta.

Paskamasiinalla on vaihtoaitio täynnä äijiä ja myös fyysistä osastoa on paikalla, joten Painajaisille ei ole tiedossa helppoa peliä. Runkosarjassa kohtaamiset menivät selkeästi Painajaisille maalierolla 11-1, vaikka ottelut eivät välttämättä yhtä selviä olleetkaan. Kuka paikkaa Darpin fyysikkyyden, saadaanko Jebsu kuriin? Tässä avainkysymykset illan painiotteluun! Valmistautuminen otteluun sujuu Painajaisten leirissä miettiessä FOOT PENCILIN ja HOMO SHOTIN käyttöä, Sinappien leirissä haaveillaan tussun saamisesta (ETTE OO SAAMASSA!)

Jebsu-Sky-SmL-Väiski vs cobbapop-ubeli-septic-timothy

0.11 Sinapit lyö kiekon pitkänä päätyyn
0.42 1-0 Jebsu (Sky, Väiski) Sinapeille paha kiekonmenetys omalla sinisellä, SmL laukoo mutta Septic ehtii väliin, Väiski korjaa kulmasta irtokiekon, parilla syötöllä Jebsu vapautetaan maalintekoon. Painajaismainen alku Sinapeille.
2.08 Väiski katkaisee Sinappien hyökkäyksen, ajaa alueelle, syöttää Jebsulle keskelle, mutta runkosarjan pistepörssin voittaja laukoo päin maalivahtia.
3.11 Taas paha kiekonmenetys Sinappi-puolustukselle, 3-1 tilanteesta SmL laukoo melko voimattomasti päin maalivahtia.
3.34 2-0 Jebsu - meni ohi edellistä kirjoittaessa. Vaihtopenkiltä raportointi "äijä maskissa ja Jebsu viimeistelee kylmästi"
3.57 Jebsu laukoo tolppaan.
5.07 SmL nousee kulmasta ohi Timothyn ja ampuu, veska koppaa kiekon.
5.53 Timothylle avautuu vetopaikka, mutta veto suuntautuu selkeästi ohi maalin.

torjunnat 1-5, hallinta 41-58

Erän alku selkeästi Painajaisten hallintaa, Sinapeilla selkeästi käsi tärisee ja turhia menetyksiä tulee liian usein. Erän lopussa peli tasoittui ja myös Sinapit nousivat taistelemaan ottelun voitosta. Jatkuuko sama trendi toisessa erässä vai iskevätkö Painajaiset ratkaisevat osumat Sinappihäkkiin?

Sinapeilla kentällä Kaarto-Ubeli-Septic-Timothy

6.30 kiekko käy taas Sinappi-maalin tolpassa.
6.49 3-0 SmL (Jebsu) Jebsu passaa, SmL viimeistelee kylmästi ratkaisevalta tuntuvan 3-0 maalin.
7.27 Väiski laukoo b-pisteeltä, veska torjuu kulmaan.
7.48 Kaarto menettää, Jebsu passaa, Väiski laukoo, veska torjuu.
8.23 Timothy karvaa kiekon ja syöttää Kaartolle, veto suuntautuu päin maalivahtia.
8.59 Septic vaihtoon, Teisa kentälle.
9.26 Väiskille pelataan maalin takaa vetopaikka, veska liukuu juuri sopivasti etukulmalle ja torjuu.
9.32 Väiski MYLLÄÄ!
9.38 jälleen yv-hyökkäys, SmL laukoo Jebsun syötöstä, mutta päin maalivahtia, eikä riparikaan tuota tulosta.
10.00 Painajaisten vyörytys jatkuu, Sinapit todella pahassa pulassa.
10.29 4-0 Jebsu (SmL) Ja siinä tulee ottelun lopullinen ratkaisu, Painajaisten pitkän pyörityksen jälkeen kiekko pelataan Jebsulle maalin eteen ja kiekon paras hyökkääjä iskee ratkaisevan häkin Painajaisille.

torjunnat 1-12, hallinta 53-46

Noh, jokainen voi lukea torjunnoista, kuka kentällä dominoi.

Sinapit: Kaarto, Cobbapop, Amado, Teisa

5-0 SmL (Väiski, Sky)
6-0 SmL (Jebsu)
7-0 SmL (Jebsu)
8-0 SmL (Väiski)
9-0 Väiski (Jebsu, SmL)

torjunnat 1-5, hallinta 57-42

Parempi voitti, ei mitään kysymystäkään siitä.