Lius 0+1=1
Setti 0+2=2

Anaheim Mighty Ducks – Fc Kilpailijat 1-3

1.Erä

Ja näin kiekko pudotetaan jäähän, molemmille tärkeä ottelu tulossa. Anaheim kamppailee divarin putoamistaistelua ja kilpailijat playoff paikasta. Varmasti tiukka kamppailu tulossa.

1:08 pelikellossa kun OSMOND iskee kilpailijat 0-1 johtoon, syöttäjinä J-J ja SETTI.
Erittäin hyvä veto takatolpan kautta verkon perukoille.

1:08 0-1 Osmond (J-J, Setti)

Kilpailijat saavat hetkellisen otteen pelistä maalin jälkeen, mutta anaheim kääntää pelin itselleen nopeilla vastahyökkäyksillä.

Erittäin pitkä hyökkäys kilpailijoilta 4:00 - 5:00 kohdalla, mutta eivät pääse ratkaisemaan tilanteita maaliin asti.

Deco esittänyt hyviä otteita ensimmäisessä erässä. Syöttää paljon vaarallisia syöttöjä hyökkäyksissä. On vain ajan kysymys milloin anaheim iskee kiekon verkkoon.

Anaheim Saves:3 poss 49%
FCK saves: 3 poss: 50%

Ensimmäinen erä taisteltiin tasaisesti. Anaheim pyrki käynnistämään hyökkäyksensä nopeasti kuten myös päättämään ne nopeasti. Paljon vaarallisia tilanteita kilpailijoiden maalilla.
Kilpailijat taas saivat paljon pitkiä hyökkäyksiä, mutta todelliset maalipaikat jäivät uupumaan. Ensi erään löydettävä tie maalille.

2.Erä

Sama menetelmä jatkuu, kilpailijat työstävät pitkiä hyökkäyksiä kun taas anaheim kääntää peliä erittäin hyvin saatuaan katkoja omassa puolustuspäässän. Deco kärkkyy koko ajan paikkaa iskeä vastahyökkäyksiin.

Anaheim antaa paineen kilpailijoiden puolustajille todella hyvin. kilpailijat joutuneet huonoihin avauksiin jo kolmesti.

Aijai, vajaa 4 minuuttia vajaat pelattu kun kaksikko J-J ja lius pyörivät anaheim päädyssä. Kiekko vierii ohi tolpan.

AJASSA 4:05 toista erää OSMOND iskee illan toisen. Hyvä ajo keskelle ja kiekko kainalosta verkkoon. Syöttäjänä Lius

4:05 0-2 Osmond (Lius)

SETTI avaa osmondin yksin läpi mutta anaheimin maalivahti on hereillä. Helppo laukaus kohti takakulmaa jää tällä kertaa räpylän pohjille. Erittäin hyvä avaus setiltä.

Anaheim saves: 5 Poss: 43%
FCK saves: 2 poss: 56%

Anaheim ei vieläkään pystynyt hyödyntämään nopeita hyökkäyksiään. Kiekko saatiin toimitettua maalin eteen, mutta jatkajaa ei löydetty. Kilpailijat tosin siivosivat hyvin maalinedustaa. Anaheimin puolustus on toistaiseksi toiminut kelvollisesti, eikä kilpailijat ole päässeet rankaisemaan useammin.

3.Erä

Viimeinen ja ratkaiseva erä. Kilpailijat voittavat aloituksen, mutta hyvä nopea hyökkäys yritys tyrehtyy anaheim puolustajiin.

Hyvä avaus censeolta decolle ylös laitaan, mutta mies ei saa kiekkoa maalille valuneelle Chilelle.

Ja hattutemppu on valmis. OSMOND iskee illan kolmannen J-J:n mahtavasta esityöstä. Etutolpan kautta kiekko verkkoon. Mahtava esityö J-Jltä joka karvaa kiekon siniviivalla itselleen ja avautuu 2v1 hyökkäys, siirto sivuun ja osmond kiittää ja kumartaa ajassa 1:56

1:56 0-3 Osmond (J-J, Setti)

Jälleen anaheim osoitti vaarallisuutensa nopealla pelinkäännöllä, Deco syöttää chilelle joka toimittaa kiekon maalille mutta setti tökkii kiekon lähes viivalta pois anaheim hyökkääjien mailojen edestä.

Anaheim ottaa maalivahdin pois ja ratakses hyppää viidentenä kentälle pelikellossa 3:50.
Anaheim saa hyvin luotua painetta FCKlle viidellä pelaajalla JA SE TUOTTAA TULOSTA ajassa 4:51 CHILE iskee kiekon verkkoon censeon mahtavasta syötöstä takatolpalle. Tilanne 1-3.

4:51 1-3 Chile (censeo, Ratakses)

Anaheim saa vielä muutamia vetoja kauempaa, mutta maalivahti napsii ne helpolla. Vielä ratakses turhautuu ja iskee FCK maalivahtia mailalla päähän yrittäessään sulkea.

Anaheim saves: 3 Poss: 54%
FCK saves: 2 poss: 45%

Kilpailijat voittaa ottelu lopulta lukemin 1-3. Anaheim taisteli hyvin, mutta maalinteko oli ontuvaa. Kilpailijat taas rankaisi hyvällä prosentilla ja vie tällä kertaa pisteet kotiin.