Olympic Fitness - Anturan KissatAnturan Kissat 1-3

balotelli 1+1=2
Kakku 0+1=1
marsu 0+1=1
Metropoli 2+0=2

Jälleen tiukka ottelu luvassa. Olympic Fitness taistelee vielä nousukarsinta paikasta, joten varmasti heiltä saadaan 100% lasiin otteluun. Kissojen lähtökohta otteluun on hyvä, sillä he voittivat juuri Kuoletuksen luvuin 4-2 erittäin vahvan peliesityksen jälkeen. Veikkaus tarjoaa kertoimet: 1. 2.40 X. 3.00 2. 1.85. Tuomari ei itse pelaa pitkäveto lappuun tätä kohdetta, vaan pelaa tulosvetoa: 3-3!

1.Erä
Olympic Fitness: saves 5, poss 51&
Anturan Kissat: saves 4, poss 48%

0-0 Tilanteessa erätauolle. Aika mitäänsanomaton erä, Olympicille tais olla yks tolppa ja kissat oli aika pehmeitä omissa maalipaikoissaan.

Olympic Fitness: saves 3, poss 53%
Anturan Kissat: saves 1, poss 46%

04.02 deni (zoikkeli)
Olympic hyökkäys päättyy maaliin, kun deni suojaa hyvin kiekkoa ja ampuu etunurkasta kiekon pömpeliin, 1-0!

Ottelun toinen erä oli todellisten maalipaikkojen perusteella vahvasti Olympic Fitnessin, joka oisi voinut erän lopussa lisätä johtoa, mutta zoikkeli zippasi tyhjästä maalista ohi. 3 erään Kissojen on otettava itseään niskasta kiinni, jos haluavat taistella edes pisteestä.

Olympic Fitness: saves 5, poss 46%
Anturan Kissat: saves 3, poss 53%

00:41 nurse (marsu)
marsulta vahva prässi laidassa ja ampuu b-pisteeltä, Olympic-vahti jättää riparin eteensä josta nursen on helppo siirtää kiekko pömpeliin, 1-1!

04:41 Metropoli (nurse, kakku)
Vähän haisi ilmassa, että kissat tekisi pian johtomaalin ja näin tapahtuikin kun metropoli pelasi ittensä hienosti maalinedustalle johon nurse syötti kiekon ja tööt, 1-2!

05.27 1-3 Metropoli
Olympic pelaa tyhjällä maalilla, joka kostautuu kun Metropoli riistää kiekon ja ampuu tyhjiin. Ottelu on taputeltu.

Ottelun yhteenveto: Tasainen vääntö, Kissoilta erittäin vahva 3 erä, jossa nousi tasoihin ja siitä vielä ohi