Heaven ElevenHeaven Eleven - HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy 6-0

Lehtis 0+0=0
Lupaschuk 0+0=0
mabbe 0+0=0
Weekly 0+0=0

Kiekkoliigan, ja koko kiekko.tk-nettijääkiekkopelin ylivoimaisesti parhaassa ja ainoassa oikeassa sarjassa kohtaavat tänä erittäin jännänä sunnuntaina tämän kauden floppina tyylitellyt HC RoikkuLämy sekä liiganousija Heaven Eleven. Ennakkoasetelmat ovat asiantuntijapiirien mukaan Heaven Elevenin puolella huolimatta HC RoikkuLämyn 3-3 tasapelistä Kiekkoliigan parasta joukkuetta, Nightmarea vastaan.

Ennen ottelun alkua on hyvä keskittyä pelin varmasti jännimpään tapahtumaan: jääkoneen seikkailuun kaukalossa. Odotettavissa on erittäin loivia kurvauksia tältä monituhatkiloiselta järkäleeltä. Jääkoneen kuljettana toimii selvästi alkoholisoitunut sekä silminnähden aivan käsittämättömän paljon lihonut Fice. Ihoa myötäilevään kiiltävään lateksiasuun pukeutunut Fice kertoo odottavansa isäntänsä: Domina Lupaschukin pelinjälkeisiä kipusessioita. Hetken aikaa mietittyään jatkoa tunnelmillensa Fice saa mieleensä Lupaschukin äärimmäisen eroottisen timanteilla koristetun Indiana Jones-ruoskan ja jatkaa sössöttämistä äärimmäisen innokkaalla ja selvästi kiimaisella äänensävyllä. Toimittaja oli silminnähden järkyttynyt kun huomasi Ficen suusta tulevan puheen mukana vaahtoa. "Aika sairas mies" totesi Heaven Elevenin superjumala Herra oksentaen samalla viininpunaiseen pukluämpäriinsä.

Erä 1
00:00 Katsomo nousee seuraamaan seisaaltaan, kun selvästi atleettisessa kunnossa oleva raitapaitaan pukeutun Tuomari cobbapop pudottaa kiekon millintarkasti keskiympyrään
00:02 Jompikumpi joukkueista sai kiekon, valitettavasti kukaan ei nähnyt kenelle se jäi, koska katsojat jäivät seuraamaan Tuomarin upeaa smirklausta.
01:40 carhart jäätyy ja vetää mokelle onesta, katsomon ryhmäfacepalm kuuluu kilometrien päähän
02:39 Herra luulee olevansa maalivahti, mutta tarkka Tuomari huomaa heti Herran lilluneen väärällä alueella.
03:25 Tuomarin pilli kaikuu komeasti areenassa kun HC RoikkuLämy töhöilee paitsion
03:26 ...taas... SÄÄNNÖT!
03:40 carhart töhöilee taas maalipaikan
04:12 carhart vetää pienestä kulmasta tolppaan, ja sitä seuranneesta härdellistä Herra pökkii kiken maaliin
04:19 Herra näköjään tulee maalille ja rannarilla sisään, carhart syötti.
05:56 HC RoikkuLämy paitsiossa, taas.
05:59 *Viheltää pilliin*

1. Erä päättyy Heaven Elevenin 64% hallintaan RoikkuLämyn maalivahdin torjuessa kolme kertaa, Heaven Elevenin mokke torjunu 0 vetoa. Selvästi Heaven Elevenin erä. Jotain on RoikkuLämyn fläppitaululle piirrettävä mikäli ajattelivat voittaa. Erätauko oli varsin lyhyt, joten tuskimpa Lupaschuk ehti piirtää fläppitaululle kirkkovenettä enempää.

01:50 3-0 Joku istu maskis ja Daka tälläs carhartin syötöstä häkin.
02:27 4-0 Tuomari luki imagokyselyä iPadistaan ja ei nähnyt maalia, Herra teki ja carhart syötti kuitenkin, Lupaschuk lähti heti vaihtoon karq ja Weekly tuli tilalle
05:04 mabbe meni vaihtoon ja Lupaschuk tuli takas
05:59 erä loppuu, tilanne 4-0 ja savesit 2-4. H11 hallitsi 59 prosentillaan.

00:45 erä alkoi 45 sekuntia sitten, Herra seikkaili taas maalivahdin alueella. Onneksi tuomari on tarkka!
01:13 carhart tg
Sovitaan ajaksi vaikka 02:44: 6-0 carhart tekee, syöttäjinä Herra ja Daka. Tuomari kytkee autopilotin päälle koska muistivihko tuli täyteen.
05:59 Peli päättyi 6-0, viimeinen erä oli tylsä ja H11:n maalivahti keräsi 4 torjuntaa kun taas RoikkuLämyn mokke keräs niitä 2 kpl, possit meni paria prosenttia vaille tasan

*** H11:n hyökkäys
** H11:n puolustus