Tilastot

Brutal KillersBrutal Killers - Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 1-3

Tehopisteet

Brutal KillersBrutal Killers
kekki 0+0=0
poro12 1+0=1
RottaQnq 0+0=0
shorty 0+0=0

Helsingin JokeritHelsingin Jokerit
JiiPee 0+0=0
niku 0+0=0
Pyyli 1+2=3
stp 2+0=2

Raportti
Tikku-ukkojääkiekon surkuhupaisan virtuaalitattiliigan 1.divarin ottelussa kohtaavat ottelun ehdoton ennakkosuosikki Brutal Killers sekä joku toinen jengi. Kotijoukkueen pelaajista allekirjoittanut ja suurin osa yleisöstä tunnistaa nimeltä jokaisen. Vierasjoukkueesta stp ja Pyyli sanoo jotain. Pari muuta on toimituksen saamien tietojen mukaan repästy jostain Lahden pystymetsästä täyttämään lukumäärä pakolliseksi. stbk on viltissä tämän pelin syystä, että on luonnonoikku. Ensimmäinen pikkupoika joka on saanut tytöltään tartunnan puolukoista. Siellä se on katsomossa kiukkusena hullun lehmän taudissa paiskomassa astioita ja tamppppooonit niin syvällä peräsuolessa, että naruaki joutuu ettimään taskulampun ja pihtien kera.


1.erä

0-1.00 Kauheaa mylläkkää jokerimaalilla, mutta kusse ja kumppanit taistelee! Stna karjalaki meni, mutta suomalainen mies ei luovuta!

1.26 Häkki heiluu ja lahtelaiset on retkellä ku uusioperhe sunnuntaina....maalintekijänä poro12

3.05 Pyyli ja stp passailee ja kikkailee keskenään Brutal alueella. Varsin hyvä idea olla syöttämättä noille kahdelle, mutta silti tilanne päättyy maalivahdille. Pyyli osaa lukea peliä. Vihu ois päässy 2v2 hyökkäykseen ja se ois riittäny maaliin ni violenttia sikana ja kovaa!

3.14 Jokereiden nimiosasto iskee! 1-1 ja lahtelaiset "puolustajat" edelleen kiikareil, mut Niku koski jo kiekkoon tos äskö!

4.40 RottaQnq vetää vuosisadan harhasyötön ja se toki vaatii pienet seinää pitkin menemiset ku noloaha se ois muute... Pyyli on pelimies ja koittaa tehä lagimaalia mikä jengi tää Jokerit on?!?! Selvästi on kurittomuutta ja huono johto. Missä on Mannerheim ja Tomekki ja Urho Kaleva Kekkonen? Voi sitä minun nuoruuttani. Silloin kun vielä oli viriili myös haarojen seudulta ja myös naiset katso sillä silmällä. Nykyisin on alakerta pinsettikäyttöinen ja vain keski-ikäiset miehet puristelee sieltä mistä tuntuu... Niin no itse pelistä ni Brad on ihan yhtä naapi täs 5 minsan holleilla ku oli minuutinki jälkee!


2.erä

0.51 Pyyli vaa kävelee muina tyttöinä laidasta maalin taa ja iskee etukulmasta inee... En tiedä mitä "tule Kuzminiksi päivässä"-treenivideoita nää kotijoukkueen jampat on kattonu... Ei ei ei...:/

1.?? Jokerit hilloilee 1-3! Meni ohi ku kirjotin edellistä vinee, mut lahtelaispakit edellee kiikareil as usual ja stbk nauraa katsomossa miten on mahdollista ettei Kusse oo tehny jo maaleja..

3.06 Brutalit pyörittää Lahden Reippaan maalilla ja RottaQnq murtautuu vetomestaan ja syöttää!... Nikulle. Pelimiehenä tämä Lahden kaunein shemale vetää heti taktisen pitkän, koska turha ottaa riskejä sen enempi!

5.12 Ottelun kohokohta!.. PAITSIO!


3.erä

Undulaatti (Melopsittacus undulatus) on alkujaan kotoisin Australiasta, jossa se onkin yleisin papukaijalintu. Ne liikkuvat siellä jopa miljoonien lintujen parvissa. Ensimmäiset undulaatit saapuivat Australiasta Englantiin merimiesten matkassa 1800-luvun puolivälissä. Undulaatti saatiin pian saapumisestaan lisääntymään Hollannissa.

1.48 Paniikkipitkä by FC Lahti... ja Litmanen on sieltä kotosin...Vtu!

3.21 Hyvä Brutalmylläkkää mut stp myllää ja jyrää ku Shefki Kuqi ja vastustajat vaan lentelee ympäri seiniä!

Yhtenä iltana tahdon hehkua, olla valossa. Prinsessa, Miss Maailma! Eräänä iltana tahdon kimaltaa, olla prinsessa MISS SUOMI ja MISS MAAILMA
Tietoja
Tuomari: Painkill
Lisätty: 24.01.2011 23:50

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.