Last PeriodLast Period - Project OneProject One 8-5

Lidström 0+0=0
Mick 0+3=3
Purjo 0+4=4
Vela 1+0=1

Otteluennakkoa: Alkamassa on Kiekkoliigan 4. divarin peli Last Periodin ja Project Onen välillä. Itsehän jouduin häpeällisesti jättämään kauden kesken, kun
tiimini (FF) aktiivisuus ei valitettavasti riittänyt. Vastoin toiveita kirjoitin kuitenkin otteluraportin.

00:29 Jeelolta lähes yhtä huikea spin-o-rama, kuin Linus Omarkilta rankkarissa tällä kaudella NHL:ssa. Erona vain se, että Jeelo oli kaatua
kuljettaessaan kiekon maaliin ja että Jeelon pyörähdys jäi 180 asteeseiseksi. Tilanne 0-1, ei syöttäjiä.
02:51 Sepi pelasti mut 1-1 maalissa ku kirjotin rapsaa: smaga syötti bejel 3vs1 oneen
04:08 4vs1 Project Onella, mutta maaliin johtavaa paikkaa ei saada aikaiseksi
04:?? Sepi seivaa meikän jälleen LP:n 2-1 maalissa: "smaga heitti vetopassin beyeril ja beje on nois tilanteis tyhjiin 18% varma"
05:50 Beyer kuljettaa kiekon väkisin maaliin ja tilanteeksi 4-2.

Ottelunkulkua: Projektien ensimmäisestä maalista huolimatta LP tuli ja meni menojaan ensimmäisessä erässä. Kaksi erän maaleista oli
ilmeisesti lagimaaleja, mutta kirjasin ne kuitenkin ylös kun olivat niin epäselviä tilanteita.

L moken torjunnat: 6, hallinta 54%
P moken torjunnat: 2, hallinta 45%

03:20 Beyer läpi, mutta yrittää kyllä aika erikoista ratkaisua vetämällä maalin ohi tahallaan ja kuljettamalla kiekon sitten tyhjiin, mutta ei onnistu.
05:25 Beyerillä avopaikka läheltä, mutta muutama sentti takakulmasta ohi.

Ottelunkulkua: Last Period johtaa selkeästi, vaikka tilastot näyttävät kertovan toista :O

L moken torjunnat: 8, hallinta 40%
P moken torjunnat: 1, hallinta 59%

00:04 Heti kärkeen one LP:lle, josta serve saa kunnian viimeistellä lukemat 6-2.
1:01 Jeelolle pelataan kuin varkain one maalin eteen ja tilanne 6-3.
02:03 Resolute nousee hienosti viivasta ja kun maskikin on valmiina, niin kiekko puolityhjään maaliin ja tilanne 6-4. Saatiinko tästä vielä peli aikaan?
03:20 Mickyllä hieno paikka tehdä maalin edestä lämypassista 6-5:n, mutta kiekko menee kuin meneekin lavan yli.
04:42 Kukapas muukaan asialla kuin illan kuningas Beyer: vastustamaton nousu laidasta ja kiekko maaliin tilanteeksi 7-4.
04:?? 8-4 emt näin vaa et serve tygittä maalin eest
05:45 8-5 lohdutusmaalin viimeistelee vielä vieraiden illan paras Jeelo. Kaeholan sanoin "alalaidast veto passi maalille".

Ottelunkulkua: Kolmas erä oli kuten kaksi aikaisempaakin: paikkoja tuli liukuhihnalta ja maaleja myös.

K moken torjunnat: 7, hallinta 44%
H moken torjunnat: 3, hallinta 55%

Ottelun analyysi: Maalijuhlia parhaimmillaan, joten tuomarin oli vaikea pysyä perässä. Tärkeintä, että jotkut saavat sentään pelinsä pelattua. Toisen erän
osalta rapsa jäi vajaaksi ku kusin hommat jotenki tässä kirjottamisessa. Älkää kysykö miten.

*** Beyer - Teki oikeastaan mitä tahtoi kentällä ja siitä osoituksena hurjat tehot: 5+2. Oli varaa missata yksi läpäri ja muutama muu hyvä paikka.
** serve - Kaikesta päätellen onnistunut peli häneltäkin ja pelasi Beyerille paljon paikkoja. Siinä sivussa hattutemppu.
* smaga - Pelinrakentelu onnistui häneltäkin hienosti serven kanssa Beyerille paikkoja pelaten.

Tuomari: Juha84
Tuomari: -Beyer-
Lisätty: 23.01.2011 23:30