Anturan KissatAnturan Kissat - Delirium TremensDelirium Tremens 2-5

KeysrSöze 0+5=5
MacGyver 0+2=2
NutC 3+0=3
Tumppi 0+0=0

Lauantai-illan kamppailuun osallistuu sarjataulukon viimeinen (14.) Anturan Kissat & sarjataulukon 3. Delirium Tremens! Olisiko AK:n aika ottaa kauden 3 voitto, vai jatkaako DT hyvällä menestyksellä 3.divarissa ?

1.erä:
0.49 1-0 Kakku (Räspä, Metropoli) Kakku pääsee karkuun ja vetää tarkan vedon takakulmaan.
4.02 1-1 Cao (jambo) jambo syöttää maalinedessä olevalle Cao:lle joka ottaa pari potkua eteenpäin ja vetää kovan kudin etukulmasta sisään.
4.21 1-2 NutC (jambo) takakulmaan kuulemma veti
5.06 1-3 NutC (jambo, Cao) jambo tarjoilee NutC:lle maalineteen, joka vetää suoraansyötöstä etukulmasta sisään.

DT hallitsi selkeästi ekaa erää, AK:n vahvuus erässä oli vastahyökkäykset. Torjunnat 3-4

2.erä:
7.05 2-3 Kakku (Metropoli) Metropoli heittää kulmasta nätin vetopassin Kakun lapaan, joka pääsee latamaan kiekon takakulmasta sisään.
7.16 2-4 Cao (jambo, MacGyver)

Erä mentiin jälleen DT:n hallinnassa, he tahtovat voittoa enemmän kuin vastustajat, pelaavat itsensä hyville paikoille, syöttelevät, karvaavat kovaa jnejne! Torjunnat 6-1!

3.erä:
14.44 2-5 NutC (jambo, MacGyver)

Vika erä mentiin vähä päästäpäätyyn, molemmat alko rynnii vähän enemmä ku aikasemmi ni paikkoja tuli tehdä enemmän maaleja. Torjunnat 4-4