Tervetuloa lukemaan raporttiani ottelusta ManalanLaaki vastaan SJK.

Tykä: 2-4
Purfect: 7-0
Oma: 4-1

1.Erä

*** Sallinen antaa omalla siniviivallaan syötön jonka matii aavistaa. Mies karkaa läpiajoon mutta maalivahti vie pidemmän korren.

saves: 2-4
poss: 53-46

Ensimmäinen erässä ManalanLaaki rakensi pari hyvää paikkaa joista ei kuitenkaan päässyt iskemään. SJK taas oli melko pimennossa saaden pari vastahyökkäystä.

2.Erä

*** 1-0 matii (Guzmar,nipah) matii nousee maalinkulmalta ruuhkan keskelle ja ampuu takanurkkaan.

*** Amber menettää omalla alueella ja Duna pääsee ampumaan b-pisteeltä. Laukaus osuu tolppaan joten Amber ja muu ML leiri saa hengähtää.

saves: 3-1
poss: 55-44

Toinen erä jatkui samoilla linjoilla. ManalanLaaki hallitsi kiekollista peliä, mutta heidän puolustuksessaan tapahtui muutama nukahdus.

3.Erä

*** 2-0 Amber (Guzmar,matii) matii nousee laidalta ja kiertää kulmaan ja syöttää maalintaakse Guzmarille. Guzmar antaa maalinkulmalta syötön keskelle nousseelle Amberille joka täräyttää takanurkkaan puolustuksen ihaillessa suoritusta.

saves: 5-10
poss: 58-41

Kolmas erä oli katsojille antoisin sillä molemmat pelasivat melko rennosti. Muutamat ylivoimahyökkäykset kumpaankin päähän ja ajoittaista pyöritystä molemmilta.

*** matii - Ratkaisumaali ja ihan peruspelaamista.