NativesNatives - ManalanLaakiManalanLaaki 2-4

Amber 1+0=1
Dunlop 2+2=4
Matii 1+2=3
nipah 0+0=0

Tervetuloa lukemaan raporttiani 3.Divarin ottelusta Natives vastaan ManalanLaaki. Parit tulosveikkaukset:

Bandidos: 2-0
Heto: 3-4
Solo: 3-1
hesbe: 6-3, Lång iskee tuplahätrikin, tosin varastaen kaikki maalit omiltaan tavalla tai toisella.

1.Erä

3.18 1-0 Create (VilzQ) VilzQ avaa kaksikon Create-Lång 2v1 tilanteeseen. Create huijaa syöttävänsä ja painaaki keskeltä läpi ja lämää takanurkkaa!

saves: 0-1
poss: 45-54

Ensimmäinen erä kului syödessä maukkaita kinkku-(microslämmitettysillee-et-juusto-suli)juusto-voi-leipiä. No ok eka erä oli aika sähellyst eikä mitää jännää tapahtunu (PAITSI ET PISTEPÖRSSIKÄRKIGUZMAR MENI JÄÄLLE TERÄSUOJAT JALAS XDD)

2.Erä

0.23 1-1 Amber (Guzmar) Guz heittää laidasta Amberille siniviivan tuntumaan. Veto keskelle mut moke dyykkaa sivuu en tiiä miks :D

2.09 1-2 Guzmar (matii) matii karvaa nööbän sählätessä kiekon pois ja antaa maalineteen onen Guzmarille ja mies sivaltaa nurkkaan!

4.58 1-3 matii (Guzmar) Guzmar pelaa matiille joka lähtee maalintakaa kokeilemaan vanhuria. Eka yritys epäonnistuu mutta toiselta puolelta löytyy aukko ja kiekko maalissa.

saves: 2-1
poss: 44-55

Guzmar heräs < 3

3.Erä

*** 2-3 Create (VilzQ) VilzQ avaa kaksikon Lång-Create 2v1 hyökkäykseen. Create huijaa syöttävänsä mutta ampaisee keskeltä läpi ja ampuu takanurkkaan! Peli jännäks!!

*** 2-4 Guzmar (matii) Guzmar laidasta läpi. Mies käyttää tuomarilta-oppinutta-kikkaa nimeltä \'ETUKULMALIUKU\' ja liukuu nimikkokikan tapaisesti etukulmaan. Rakastan sua Guzmar < 3