Old & NotoriousOld & Notorious - BallitoBallito 8-1

LoiB 0+0=0
Nikkeli 1+0=1
Tatu76 0+1=1

Tervetuloa lueskelemaan raporttiani 1.Divariottelusta Old & Notorious vastaan Ballito.
Kotijoukkueella allaan komea 8-3 voitto Helsingin Jokereista, kun taas Vierailla 8-4 tappio Piratesille.

1.Erä

0.55 1-0 mumm (pölöhö,Vesce) Oldit saavat hyvän ja rauhallisen syöttelyputken alueella jonka päätteeksi pölöhö komealla seinäsyötöllä pelaa mumm:lle keskustaan tyhjän maalin.

3.01 1-1 Nikkeli (Tatu76,Icon) Balliton hyökkäys liikuttelee hyvin alueella jonka ansiosta Tatu76:lle aukeaa laukaisupaikka. Mies ampuu päin blokilla torjuvaa puolustajaa, jonka jälkeen kiekko pomppii hiukan onnekkaasti Nikkelille takatolpalle josta hän vuoren varmasti ripustelee verkot pömpeliin.

5.31 2-1 mumm (Vesce,pölöhö) Kotijoukkue rakentaa peliä jälleen rauhallisesti, mutta kuinka ollakkaan.. Vesce kierähtää maalintakaan maalinsivustalle ja tarjoaa jälleen mumm:lle oivan laukaisupaikan b-pisteiden väliin. Tarkka laukaus takanurkkaan ja mumm laittaa kotijoukkueen jälleen johtoon.

saves: 3-3
poss: 49-50

2.Erä

0.36 3-1 Vesce (mumm,pölöhö) JÄLLEEN rauhallisella temmolla kiekko liikkuu alueella. KAS KUMMAA verkko ripustellaan pömpeliin, tällä kertaa Vescen toimesta. Maalinedustalla nähtiin komea maskaus.

1.09 4-1 Vesce (mumm,pölöhö) Sama trio jälleen pahanteossa.. Tällä kertaa peli rakennetaan viivasta b-pisteiden väliin ja Vesce lämää kiekon takanurkkaan ilman estelyä.

1.49 5-1 Vesce (ei syöttäjiä) Vesce riistää itse kiekon omalla siniviivalla ja lähtee hurjalla vauhdilla kohti hyökkäysaluetta. Taustalta nousee nähdäkseni pölöhö mukaan 2v1 hyökkäykseen, mutta Vesce päättää itse ampua b-pisteeltä. Komea komea laukaus takanurkkaan ja kotijoukkue 4maalin karkumatkalle.

5.18 6-1 pölöhö (Vesce) Vesce riistää keskialueella kiekon ja siirtää kiekon eteenpäin pölöhölle. Hän liukuu pienessä poikittaisliikkeessä b-pisteelle ja ampuu komeasti takanurkkaan.

saves: 0-2
poss: 54-45

Kotijoukkue antoi toiseen erään myrskyvaroituksen miltä näyttää heidän peli äijien ollessa liekeissä. Uskomatonta maalintekovarmuutta ja joukkuepeliä. Onko Balliton selkäranka katkennut?

3.Erä

4.42 7-1 Vesce (Edward) Edward veivailee kulmassa ja antaa erinomaisen lätyn takanurkalle jossa seisoo Vesce. Vesce nostaa kädet pystyy ja huutaa ''USKOMATON SYÖTTÖ EDU!!!!''

5.10 8-1 Vesce (Edward,pölöhö) Komea kuvio jonka päätteeksi Vesce sinetöi 8-1 loppuluvut taululle!

saves: 4-5
poss: 63-36

Kuten arvelin.. Kolmas erä silkkaa kosmetiikkaa. Kotijoukkue haki viimeisen erän hienoa kuviota, joka lopulta sitten palkittiin kahdella komealla osumalla erän lopussa.

*** Vesce & pölöhö - Tarviiko tähän edes sanoa mitään?
** mumm - Loistava ottelu.
* Edward - Teki paskaduunia maalinedessä maskaamalla maalivahtia ja hoiti alakerran erinomaisesti.
Tuomari: thainou
Lisätty: 12.01.2011 21:57