-piku- 1+2

xx.xx 1-0 Rece

Europe poss:56 saves:10
Voodoo poss:43 saves:2

ERÄSTÄ: kerkesin kattoa erästä sen 2-3 minuuttia kun endu aikoi uppia tän pelin joten en voi sanoa tästä erästä oikeen mtn. Iha rennot savesit Europella ainaki

01:10 2-0 Rece. Rece ja endu 2vs1.. endu siirtää kiken voodoon pakille pakki kuljettaa kiekkoa maalivahtia päin mut rece riistää sen ja kuljettaa kiekon tyhjiin.
01:34 2-1 Jakurri. En näh ny ku kirjotin edellistä

Europe poss:4 saves:43
Voodoo poss:1 saves:56

ERÄSTÄ: Hieman Voodoon hallintaa. Voodoo rakensi peliä kun taas Europe keskittyi vastahyökkäyksiin.
Sinänsä kylläkään Voodoo ei monta vaarallista tilannetta saanut aikaiseksi joten Europen puolustus piti. Jos Voodoo saa myllytyksen viel kovemmaks ja Europe passivoituu (niinku yleensä johtoasemas ja 3.erässä tapahtuu)nii voi tulla tuskaset paikat Europelle. Jos taas Europe pysyy aktiivisena ja jatkaa samaan malliin niin voitto täysin mahdollinen.

00:05 2-2 Jakurri (-piku- & Fice) Europe nukkuu täysin alotuksessa..avonaista peliä ja passi JaKurrille joka vetää takanurkkaan.
03:08 2-3 Bisc (-piku-) Bisc veivaa taitavasti 3 pelaajaa kahville ja sit vetää maalin edest wristil.

Europe poss:50 saves:3
Voodoo poss:50 saves:2

ERÄSTÄ: Voodoo sai tehtyy ne tarvittavat maalit ja ku ne hallitsi peliä myös kiekollisesti ni aika vaikee oli europen siitä nousta. Oikee jengi voitti.