Tilastot

SinappikoneSinappikone - Hockey PredatorsHockey Predators 4-4

Tehopisteet

SinappikoneSinappikone
cobbapop 0+0=0
Kaarto 2+2=4
Septic 0+1=1
Teisa 1+0=1
ubeli 1+3=4

Hockey PredatorsHockey Predators
Habanzo 0+4=4
Kapadeus 3+1=4
Pitkänen 1+2=3
Volkov 0+0=0

Raportti
Teeervetuloa lukemaan raporttiani ottelusta Sinappikone - Hockey Predators.
Lähtökohdat illan kamppailuun: Kotijoukkue Sinappikone lähtee otteluun 10. sijalta, kun taas vierasjoukkue HCPD sijalta 5. Kummallakin joukkueella on allaan murskatappio, joten maalittomalta peliltä varmasti vältytään.

Itse otteluun ja otetaan parit tulosveikkaukset:

Rodr: 0-0
apari: kax-yx
Naappi: 3-2

1.Erä

Ja ajassa 32sekuntia tapahtuu.. 1-0 ubeli (Kaarto) Kiekko svengailee ylälaidassa sinisen kupeessa josta Kaarto siirtää keskelle ubelille, ja hän laukoo tarkasti takanurkkaan.

4.16 1-1 PTG (KPD,HBZ) HBZ tuo kiekon sisään ja jättää PTG:lle joka ampuu ohi. KPD käy noutamassa irtokiekon ja pelaa keskelle PTG:lle, nopea tarkka laukaus etukulmaan ja tasotus on tosiasia.

5.06 1-2 KPD (PTG,HBZ) Kiekko tuodaan nopeasti alueelle ja kiekko pelataan laidasta keskelle KPD:lle, jolta tarkka laukaus takanurkkaan.

saves: 2-1
poss: 59-40

Ensimmäisessä erässä ei lähinnä mitään ihmeellistä nähty. Kolme perusmaalia jotka puolustajat pienellä silmien avaamisella olisivat kiinni saaneet.

2.Erä

0.09 1-3 KPD (PTG,HBZ) Jälleen nopea alueelle kuljetus, yksi syöttö aukaisee vetopaikan ja KPD laukoo jälleen tarkasti takanurkkaan.

0:43 2-3 Kaarto (Septic,ubeli) Jälleen ylälaidasta lähtee Sinappien kuvio, tällä kertaa Septic PELAA KESKELLE USKOMATTOMAN KOMEASTI Kaarto:lle, joka laukoo tarkasti etukulmaan ohi maskissa seisovan maalivahdin.

5.45 3-3 Kaarto (ubeli) ubeli ja Kaarto siirtelevät hyvin alueella kiekkoa, ubeli pelaa Kaarto:lle vetopaikan josta mies pääsee jälleen maalaamaan tällä kertaa cobbapop:in maskaaman maalivahdin ohitse.

saves: 1-1
poss: 64-35

Sinappikoneen kiekonhallintaa, mutta kuten torjunnaista näkee niin maalintekopaikoilta pidettiin miehet poissa. Tietysti maaleja lukuunottamatta.

3.Erä

2.07 4-3 Teisa (Kaarto,ubeli) Jälleen hyvää päätypelaamista ja kiekko b:n kaarelle. Tarkka sivallus etunurkkaan ja veskarityöskentelyn laiminlyöjänä cobbapop.

4.53 KPD (HBZ) Teisa ja Kaarto lämivät omassa päädyssä toistensa selkiin sillä seurauksella että HCPD:n kärkikarvaajat saavat tarpeekseen ja kiekko viedään pois puolustajilta. Nopealla siirrolla HBZ pelaa KPD:lle vetopaikan josta tämä laittaa vuorenvarmasti takanurkkaan.

saves: 1-2
poss: 61-38

Ottelu oli yhtäjaksoisesti Sinappikoneen kiekonhallintaa. HCPD käytti paikkansa hyvin, ja Sinappikone järjesteli maalinsa lähinnä siniviivan lähettyviltä.

*** KPD - Loistavaa maalintekovarmuutta.
** Kaarto - Miehekkäät otteet kentällä näkyivät miehen tekemisissä, ja tällä kertaa myös tehoissa.
* cobbapop - Hoiti paskaduunin mahtavasti. Holmströmin peliä varmasti seurattu..

-thainou
Tietoja
Tuomari: thainou
Lisätty: 06.01.2011 00:41

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.