Dreamic 0+0=0

Pronssimatsissa kohtaavat perinteikäs ronssijengi Avellino Capellier ja valtaistuimelta ainakin toistaiseksi syrjäytetty Nightmare. Kokoonpanojen perusteella kumpikaan jengeistä ei ole aivan kuolemanvakavalla asenteella liikenteessä.

I Erä

Ei maaleja.

Nightmare hallitsi ja sillä oli muutama hyvä vetopaikka. Yhden varman maalin torjui Asiamies maaliviivalta. Ilman torjuntaa viivaveto olisi räsähtänyt tyhjään pussiin. Toisessa päässä Davidoff oli päästä rokottamaan ränniriiston jälkeen, mutta joku Nightmaren pelureista ehti viime hetkellä vetäisemään kiekon pois Davidoffin lavasta.

Torjunnat: 0 - 5
Kiekonhallinta: 58 % – 41 %

----

II Erä

06.57 – 1-0 – Asiamies (Jebsu) (Kayna)
Jebsu zippaa taitavasti tyhjään tilaan, jonne hiipii Asiamies. Kiekko läheltä varmasti takanurkkaan.

11.14 – 2-0 – Jebsu (Ei syöttäjää)
Ave-maalivahti on pahasti maskissa maalinedusruuhkan takia. Jebsu saa kiekon maalin edessä, ohittaa pari pelaajaa ja vetää tyhjään etukulmaan. Ave-veskari ei ehdi reagoida.

11.48 – 3-0 – Darp (Jebsu) (Kayna)
Avellino menettää kiekon hyökkäyspäässä, ja Darp & Jebsu -akseli pääsee kahdella yhtä vastaan -tilanteeseen. Darp vetää B-pisteen kaarelta takanurkkaan.

Torjunnat: 1 – 4
Kiekonhallinta: 50 % - 49 %

Nightmaren täyttä hallintaa, ja paremmalla viimeistelyllä maaleja olisi voinut tulla enemmänkin. 3-0-maali oli pelille lopullinen niitti, joten viimeinen erä on pelkkää pelailua.

---

III Erä

12.39 – 4-0 – Jebsu (Darp) (Asiamies)
Darp tarjoilee sopivan korkuisen vetopassin takatolpalle, jossa väijyy rottien rotta aka Jebsu. Kuljetus pakkien edestä tyhjään häkkiin muuttaa tilanteeksi 4-0.

13.40 – 5-0 – Kayna (Jebsu) (Darp)
Maalin edessä on hirveä sählinki, ja lopulta Kayna kuljettaa kiekon tyhjiin. Jebsu ja Darp huutavat tästä itselleen passit.

14.36 – 6-0 – Darp (Jebsu) (Kayna)
Darp pelataan parilla nopealla passilla vetopaikkaan B-pisteen kaarelle. Veto lähtee salamana ja menee takatolpan kautta häkkiin.

16.42 – 7-0 – Jebsu (Darp) (Kayna)
Parilla nopealla hyökkäyspään poikittaissyötöllä Jebsu pelataan keskelle vetopaikkaan. Perusvarma laukaus takanurkkaan sinetöi loppuluvut.

Torjunnat: 4 - 5
Kiekonhallinta: 51 % – 48 %

Kolmas erä oli pelkkää höntyilyä, kuten oli ennustettavissa. Peli oli jo ratkennut, joten Nightmare pääsi mukavalla kiekonsiirtelyllä kaunistelemaan loppulukemia. Angsquittailua saati muuta hajoilua ei ollut vierasleiristä aistittavissa, joten pronssin menettäminen ei tainnut Aveille olla mikään elämää suurempi pettymys.

Yleisöä: noin 50

Ottelun vakuuttajat valitsi matsin virallisena suojelijana toiminut Kaasu.

*** - Jebsu - "En kattonu koko peliä, mutta tolla näyttää olevan eniten tehopisteitä, joten ihan hyvin kai väänsi siellä." - Kaasu
** - Asiamies - Teki tärkeän avausmaalin ja hoiti muutenkin hommansa, vaikka tältä kaudelta ei ole hirveästi minuutteja takana.
* - Darp - Jebsun pyynnöstä Darpillekin tähti.

Ottelun lammas: Kayna - Leijui isoon ääneen lähtevänsä matsin jälkeen baariin pronssioluelle, vaikka katsomossa oli kymmeniä vaikutteille alttiita alaikäisiä. Huolestuneilta vanhemmilta tulleiden yhteydenottojen takia asiasta tehdään tutkintapyyntö Kiekkoliigan johtokunnalle.

Nightmarelle onnittelut pronssimitalista!
Tuomari: Shefki
Lisätty: 05.12.2010 15:50