Club Of HärmäClub Of Härmä - Voodoo PeopleVoodoo People 2-3

-piku- 2+1=3
Bisc 0+2=2
Fice 0+0=0
JaKurri 1+0=1

Ensimmäinen matsi päättyi Voodoolle lukemin 2-1. Tasoero näytti kuitenkin olevan reilusti numeroita isompi. Tällä ottelulla on kohtalainen todennäköisyys mennä Voodoon huntiksi...

0.04 0-1 -piku-

Suoraan aloituksesta läpiajoon ja ranulla sisään. Täydellinen aloitus.

1.30 1-1 Cypress (Epical)

Härmä vastaa nopeasti. Cypressin hieno laukaus laidasta painuu tylysti takakulmaan.

2.35 1-2 JaKurri (-piku-, Bisc)

Minuuttia myöhemmin kiekko on jälleen maalissa. Mädisön tekee Kurrin vedon riparista oman maalin.

Peli on melko avointa ja molemmissa päissä nähdään hyviä maalintekopaikkoja. Osat ovat vaihtuneet; Härmä myllytti hyökkäysalueella.

CoH torjunnat 2, hallinta 54%
VP torjunnat 2, hallinta 45%

Härmä kävelee Voodoon alueelle sisään miten tahtoo ja palkinto syntyy erän alussa.

7.25 2-2 Cypress (Hevonen, Epical)

Heti perään Härmän maalivahti pelastaa JaKurrin puolinovin. Jo seuraavassa tilanteessa Kurrilla on uusi paikka, mutta veto suuntautuu selvästi ohi maalin.

Tasoitusmaali tuntui herättelevän Voodoon joukkoja. Härmä ei saa juuri mitään luotua loppuerän aikana.

CoH torjunnat 3, hallinta 50%
VP torjunnat 3, hallinta 49%

Sarjan toistaiseksi tärkein erä. Härmän on saatava voitto tästä ottelusta.

Erän alussa Voodoo on paineessa ja Hevosen hieno lätty maalin eteen on luoda johtomaalin, mutta Halla ei saa sudittua limppua verkkoon.

Peli kulkee melko tasaisissa merkeissä. Härmän keskialueen peli on ajoittain sekaisin; kentälle tullut Halla menettää kiekon aivan liian monta kertaa, aivan liian helposti.

Erän viimeinen minuutti käynnistyy. Hevonen lähes liimaa maalin... mutta ei kuitenkaan.