Voodoo PeopleVoodoo People - Club Of HärmäClub Of Härmä 2-1

Cypress 1+0=1
Mädison 0+1=1
Nomi 0+0=0
voinen 0+1=1

Marraskuun toiseksi viimeinen sunnuntai sisältää paljon Kliiga-äksöniä, kun kaksi pudotuspeliparia ovat jättäneet sarjan aloittamisen viime tinkaan. Pelaamisen aloittavat VP ja CoH.

Runkosarjassa molemmat joukkueiden kohtaamiset päättyivät Voodoon hyväksi yhteismaalein 8-0. Loistavan loppukauden pelannut Voodoo lähtee sarjaan selkeänä ennakkosuosikkina.

Ottelu alkaa odotetusti VP:n hallinnalla. Härmän miehistöllä on suuria vaikeuksia avata peliä.

Kolmen minuutin pelin jälkeen Härmä pelaa keskialueella hienon poikittaissyötön, joka lopulta johtaa pitkään hyökkyspään painostukseen. Myllyä seurannut laukaus oli hyvä, eikä maali jäänyt kauas.

Seuraavat minuutit pelataan Voodoon hyökkäysalueella. Kiekko pomppii maalin lähettyvillä kutkuttavasti, mutta 0-0 säilyy. Hetkeä myöhemmin kiekko pyörii jo Härmä-maalin viivalla, mutta ilmeisesti Epical pelastaa tilanteen.

VP torjunnat 2, poss 43%
CoH torjunnat 5, poss 56%

Erässä mentiin kovaa maalille! Tuomari vihelsi pilliinsä violentin merkiksi kolmesti.

7.42 1-0 -piku- (Bisc, Fice)

Kiekosta taistellaan laidassa; Bisse voittaa ja seuranneesta 2v1-tilanteesta syntyy ottelun avausmaali.

Voodoon peli rentoutuu maalin jälkeen, ja paikkoja on vaikka viisnollaan asti, mutta kellekään ei näytä maistuvan. Härmän avauspeli on toisen erän loppupuoliskon ajan turhaa neppailua, ja kiekko menetetään kerta toisensa jälkeen.

CoH saa erän loppuun 3v1-hyökkäyksen, jossa kuitenkin siirrellään vastuuta ja lopputulos jää harin käsivarsiakin laihemmaksi.

VP torjunnat 1, poss 58%
CoH torjunnat 6, poss 41%

Härmän täytyy päästä lopettamaan yksi vastahyökkäyspaikka maaliin ennen kuin on liian myöhäistä. Voodoo hallitsee peliä mennen tullen, mutta 1-0ssa kaikki on mahdollista.

Erän ensimmäisen minuutin aikana Voodoolla on ainakin 5 tuhannen taalan paikkaa laittaa peli pakettiin, mutta Härmä selviää tuurin ja Voodoon huolimattoman viimeistelyn turvin.

Ja näinhän siinä sitten käy. Voodoo tuhlaa paikkoja toisensa perään ja Härmä iskee vastahyökkäyksestä.

15.37 1-1 Cypress (Hevonen, Mädison)

Paineet siirtyvät Voodoolle.

Loistopaikat jatkuvat erän loppuun saakka. Sekunti ennen loppua CoH-maali on tyhjillään, mutta kiekko ei mene sisään.

Voodoo torjunnat 1, poss 56%
CoH torjunnat 6, poss 43%

1. jatkoerä

Seuraava maali voittaa. Ottelun käsikirjoitus on tuttua kauraa: VP hallitsi muttei tehnyt ja Härmä sinnitteli kaikin voimin tasoituksen.

Peli on alkuun hermostunutta. Härmä pääsee 2v1, Fice blokitaan mutta jotenkin hän onnistuu vielä pelastamaan tilanteen.

20.06 2-1 -piku-

Tämän jälkeen ottelu päättyy. Bissen vedon jälkeen kiekko pomppii maalin edessä, ja lopulta härmäläiset purkavat kiekon epäonnisesti omiin.

VP voittaa todella ansaitusti, mutta Härmää ottelu jää harmittamaan. Varsinkin tuo jatkoajalla epäonnistunut ylivoimahyökkäys.