Pelijengi 11
Narrilauma 20

Katsojia ~70
- - - - - - - - - - - - -
Lähtökohdat otteluun olivat mielenkiintoiset. Pelijengillä koossa paras mahdollinen kokoonpano: Vlad-D-Fence-Arto-M.Bartek. Narrilauma lähti peliin ilman Renbergiä ja Maboa kokoonpanolla: Luka-januzki-Aki_Heino_Iiro. Tässä vaiheessa oisin lyönyt rahani pelijengin puolesta. Paikalle oli tullut kutakuinkin 70 katsojaa, faneja molemmin puolin, osa oli pelkkiä retkeilijöitä.

Mutta itse otteluun. Alku näytti jo epätoivoiselta hurjien lagipiikkien osallistuttua ottelun alkuun. Lagin laannuttua peli tasaantui. Molemmat joukkueet pelasivat kurinalaisesti. Pelijengi hallitsi jopa lievästi alkutapahtumia, mutta merkittävät maalipaikat olivat vähissä. Ajassa 3:38 tapahtuu. Narrien hyökätessä Iiro pelaa kiekon laitaan Aki_Heinolle, joka toimittaa kiekon maalille. Huonoksi onneksi Vlad ohjaa kiekon omaan maaliin! 1-0 narreille on tosiasiaa. Ensimmäinen erä pelaillaan loppuun vuorohyökkäyksin, mutta maaleja ei enää nähdä. Erätauolle siirrytään Narrilauman johtaessa 1-0.

Toinen erä alkaa. Molemmat joukkueet hakevat maaleja suoraviivaisilla hyökkäyksillä, tuloksetta. Vasta noin minuuttia ennen toisen erän loppua Aki_Heino riistää kiekon Pelijengin puolustusalueella ja tykittää keskeltä pelivälineen verkkoon, 2-0 ! Pelijengi hakee vielä kiivaasti kavennusta, Narrilauma kestää. Nyt pukukoppeihin siirrytään lukemissa 2-0.

Kolmas erä lähtee käyntiin Pelijengin hyökkäyksellä. Kiekko pelataan D-fencelle kulmaan, joka toimittaa kiekon maalinkulmalle suoraan M.Bartekin lapaan. Maali ! Tilanne kiristyy, 2-1 ! Mutta vain 12 sekuntia tästä Iiro pääsee puolittain karkuun. Upea veto takanurkkaan ja tilanne on 3-1 ! Ajassa 1.24 Vladin epäonni jatkuu. Aki_Heino toimittaa kulmasta kiekon maalille ja kiekko kimpoaa Vladin suojuksista maaliin. 4-1 ! Erän puolivälissä pelijengin pyöritys päättyy kiekon menetykseen hyökkäys sinisellä. Januzki karkuun, eikä erehdy. Hallitun läpiajon seurauksena hän siirtää Narrilauman jo 5-1 johtoon ! Mutta kohta tapahtuu jälleen. Vain hetki edellisestä on Pelijengin vuoro rankaista. Pari terävää syöttöä ja Arton komea kuti takakulmaan. Balsamia haavoihin, 5-2 ! Pelijengi luo vielä pari paikkaa, mutta summeri soi. Narrilauma vie voiton lukemin 5-2 !